gynaecoloog
Saved Read later
Deel dit bericht

5 jaar cel voor man die zich voordeed als gynaecoloog

Sommige mannen zijn zo wanhopig in hun zoektocht naar de heilige tempel van de vrouw, dat ze verregaande maatregelen treffen om er een blik op te kunnen werpen. In dit geval heeft een man 5 jaar cel gekregen omdat hij zich online voordeed als een gynaecoloog. We hebben even ons vergrootglas gepakt om dit schandaal te bestuderen.

Groot online seksschandaal

Het grote online seksschandaal vond plaats in Singapore. De hitsige Ooi Chueng Wei had een ingenieuze manier gevonden om aan zeer intieme naaktbeelden van vrouwen te komen, althans, dat dacht hij zelf. Hij maakte een profiel op Facebook aan en profileerde zich als gynaecoloog, hij gebruikte hierbij de profielfoto van een vrouwelijke arts. Daarna ging hij als een seksueel roofdier op zoek naar zijn prooien.

Hij noemde zichzelf ‘Dokter Janice Lee Yan Hooi’ en maakte om de zaak nog geloofwaardiger te maken een Instagram- en Linkedin profiel aan, waarop hij vermeende opleidingen en ervaringen plaatste, evenals positieve reviews. Hij maakte vervolgens tientallen nepprofielen aan, en maakte er ‘volgers’ en ‘vrienden’ van. Zijn vieze plannetje vergde dus best wat voorbereiding, maar helaas werkte dat plannetje wel.

Bekijk ook:
Hond eet voor 4000 dollar aan papiergeld op

gynaecoloog horror

Gynaecoloog voor digitale consulten

Hij benaderde vrouwen op Facebook en Instagram door ze maandelijkse digitale-consulten aan te bieden, tegen een tarief dat zeer aantrekkelijk was. Maar liefst 35 vrouwen trapten in zijn plannetje. Ze stuurden foto’s en video’s van hun geslachtsdelen op en ook de borsten van de vrouwen werden niet overgeslagen, die moesten ze masseren en de beelden daarvan opsturen ‘ter onderzoek’.

De zaak kwam pas aan het licht toen één van de vrouwen argwaan kreeg en besloot om de naam van de vermeende gynaecoloog op te zoeken in de medische registers. Ze kwam erachter dat de praktijk niet bestaat en dat de gynaecoloog een smerig mannetje is die in de kelder van zijn huis zit te rukken op naaktbeelden van goedgelovige vrouwen. Hij werd gepakt, en later veroordeeld tot 5 jaar cel voor het zedendelict.

gynaecoloog singapore

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.