kingdom of the planet of the apes
Poll bekijken
Saved Read later
Deel dit bericht

Kingdom of the Planet of the Apes: 20th Century Studios onthult eerste trailer

De eerste trailer van de langverwachte film Kingdom of the Planet of the Apes is zojuist onthuld door 20th Century Studios. Het is de vierde film in de populaire franchise, die begon met Rise of the Planet of the Apes (2011). Wat kunnen we verwachten van dit nieuwe deel? Zullen de apen de wereld nog steeds domineren? Zal er een nieuwe leider opstaan? Volgens filmkenners zal deze nieuwe film in ieder geval een spectaculaire twist krijgen.

Kingdom of the Planet of the Apes

Kingdom of the Planet of the Apes en is het vervolg op het laatste deel War for the Planet of the Apes (2017). In het laatstgenoemde deel wist Chimpansee Caesar zijn volgelingen naar de een nieuwe wereld te leiden, waarin de mens is verslagen en gedwongen is tot een primitief bestaan in de schaduw van de apen. Dit gaat generaties goed, totdat een nieuwe tirannieke aap de leiding overneemt.

Dit verhaal speelt zich jaren na het bewind van Caesar af. Kingdom of the Planet of the Apes speelt zich dus af in een toekomstige wereld waarin we kennis kunnen maken met nieuwe personages, onder wie Noa, een jonge aap die op een epische reis gaat om zich te verzetten tegen de nieuwe tirannieke leider die het bestaan van zowel de apen als de mensen in gevaar brengt.

kingdom of the planet of the apes

Eerste trailer en datum première

Kingdom of the Planet of the Apes wordt de eerste film in de franchise die niet is geregisseerd door Matt Reeves (The Batman). Wes Ball (The Maze Runner) neemt het stokje van hem over. De schrijvers van de film zijn Josh Friedman, Rick Jaffa en Patric Aison, die respectievelijk War of the Worlds, Avatar: The Way of Water en Prey hebben geschreven. Dit zijn niet de minsten dus.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Freya Allan (The Witcher), William H. Macy (Fargo) en Owen Teague (IT). Laatstgenoemde kruipt in de rol van aap Noa. We moeten helaas nog even wachten totdat we deze veelbelovende film kunnen zien, want de wereldwijde première staat gepland op 22 mei 2024. Dan kunnen we de film in de bioscoop bewonderen. Tot die tijd mogen we het doen met de fantastische trailer die 20the Century Studios net heeft vrijgegeven.

Poll Wat is jouw eerste indruk van de Planet of the Apes trailer?

Gehyped!21.1%
Gemengd71.1%
Teleurgesteld7.9%
📊 Bekijk resultaten
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.