Harry Styles acteren

Is Harry Styles een succesvol acteur?

0 Shares

Komt de naam “Harry Styles” je bekend voor? Dat is niet gek. Inmiddels heeft de bekende zanger zelfs een record op zijn naam staan en is hij niet meer weg te slaan uit de huidige Top 40 hitlijst. Vooral het nummer “As It Was” is onwijs populair gebleken en bleef maar liefst 15 weken aan kop staan binnen de Amerikaanse hitlijsten.

Met deze cijfers op zak heeft Styles officieel geschiedenis geschreven en boekt daarmee betere resultaten dan ooit tevoren. Vandaag de dag  is Harry niet alleen op het podium te aanschouwen. Op 22 september 2022 is zijn eerste film Don’t Worry Darling verschenen in de Nederlandse bioscopen. Is Harry net zo’n held in acteren, als in zingen?

Filmcarrière

Begin 2020 werd bekend dat Harry Styles de hoofdrol kreeg in de nieuwe thrillerfilm Don’t Worry Darling. Het verhaal speelt zich af in de typische jaren 50 van de Verenigde Staten. Styles kruipt in de huid van echtgenoot Jack – die met geheimzinnige zaakjes bezig blijkt te zijn.

Bekijk ook:
Nieuwe documentaire André Hazes gaat in première

Gedurende de opnames kregen verschillende roddels voeten in de aarde; Harry zou er een relatie op na houden met de regisseuse van de film, Oliva Wilde. En deze bleken te kloppen. Het bleef echter niet bij deze relatiegeruchten.

Volgens verschillende bronnen zou er ook buiten de filmset genoeg drama geweest zijn. Zo zou actrice Florence Plugh (hoofdrolspeelster) het flink aan de stok hebben gehad met de regisseuse. Dit kan echter niet bevestigd worden.

Na de bekendmaking van Don’t Worry Darling, werd in 2021 een volgende film van de Britse zanger aangekondigd; My Policeman. Ook zou de zanger in gesprek zijn geweest met Marvel.

Succesvol acteur

Of Harry Styles een succesvol acteur is? Voor nu kunnen we alleen concluderen dat het nog te vroeg is om dat vast te stellen. De film heeft nog geen week gedraaid op het witte doek en er is nog een exact bezoekersaantal bekend gemaakt.

Gezien Styles voor verschillende films is gevraagd, kunnen we hieruit opmaken dat de zanger een gewild acteur is. Maar of hij succesvol is? Dat gaat nog moeten blijken. Heb jij Don’t Worry Darling al gezien? We zijn benieuwd wat je ervan vond!

Bekijk ook:
Stervoetballer Zlatan Ibrahimović speelt Romein in nieuwe Asterix & Obelix-film

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

306
NIEUWS
POLLS
QUIZZEN
SHOPPING

Inloggen

Of met je gebruikersnaam:

Wachtwoord vergeten?

Wachtwoord vergeten?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Inloggen

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.