Saved Read later
Deel dit bericht

Actrice Gwyneth Paltrow viert 50ste verjaardag met naaktfoto

Op sommige vrouwen lijkt Vadertje Tijd geen vat te hebben. Actrice Gwyneth Paltrow is zo’n dame. Ze werd onlangs 50 jaar, maar dat zou je haar niet geven als je haar ziet, want ze ziet er nog steeds fantastisch uit. Ze deelde het heugelijke feit met een foto waarop ze zonder kleding staat te poseren. Wij feliciteren haar hierbij van harte door samen met haar wat kaarsjes uit te blazen.

De actrice is nog steeds topfit

We kennen de blonde actrice van Hollywood-kaskrakers zoals Shallow Hall, A Perfect Murder en The Talented Mr Ripley. Daarnaast won ze in 1999 een Oscar voor haar rol in de film Shakespeare in Love. Ze loopt dus al een tijdje mee in de filmindustrie, maar ze zorgt duidelijk goed voor zichzelf want ze ziet er op 50-jarige leeftijd nog steeds adembenemend uit.

Waar ze haar eeuwige jeugd vandaan haalt weten we niet, maar Gwyneth lijkt geen dag ouder te worden. Op de bewuste foto zien we haar terwijl ze naakt poseert. Haar lichaam is met gouden verf bespoten, zou dat haar geheim zijn? Ze weet in ieder geval hoe ze haar huid moet laten stralen, zowel op de filmset als privé. We hebben de foto van de actrice zonder kleding onder dit artikel geplaatst. Ook een topless Heidi Klum schetste onlangs een hoop verbazing onder haar volgers.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

Gwyneth Paltrow poseert naakt op Instagram

Het mag duidelijk zijn dat de actrice goed op haar voeding let en regelmatig in de sportschool is te vinden. Deze beauty heeft de looks van een echte superster en daarom hebben we besloten om haar vandaag extra te bewonderen. De mannen liggen nog steeds voor haar voeten. Ze heeft een relatie met Brad Pitt gehad en mocht wakker worden naast Chris Martin, de zanger van Coldplay.

Helaas voor Gwyneth hielden deze relaties geen stand. Ze scheidde in 2014 van Chris Martin, maar ze heeft er wel een mooie zoon en dochter aan overgehouden. Voor zover we weten loopt de actrice op dit moment rond op de vrijgezellenmarkt, dus niet geschoten is altijd mis heren! Tot die tijd kunnen we genieten van de mooie foto’s die ze regelmatig op haar Instagram-account plaatst. We beginnen met de bewuste naaktfoto, daaronder hebben we ter ere van haar verjaardag nog meer mooie plaatjes van de actrice geplaatst.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.