Herkennen we deze series uit de jaren '90 nog? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Herkennen we deze series uit de jaren ’90 nog?

Je kwam net terug van school of als je al wat ouder bent uit je werk. En het eerste dat je deed was het opzetten van één van deze series. Als het tenminste op televisie was, want Netflix bestond nog niet..

Tegenwoordig beschikken we bijna allemaal wel over een Netflix account en kunnen we alles kijken wat we maar willen, maar vroeger was dat wel anders. Je was afhankelijk van de TV programmering en “bingewatchen” was niet mogelijk. Nu hebben we wel deze luxe en hebben wij even geluk dat we een aantal van deze series nog steeds elke dag tot onze beschikking hebben!

Dit zijn de allerleukste series uit de jaren ’90

1. Friends

Ik denk niet dat Friends een omschrijving nodig heeft. Het was de populairste serie in de jaren ’90 en bestaat dit jaar 25 jaar! En nog steeds kan je dagelijks genieten van Friends op televisie en via Netflix. De verhaallijnen van Rachel, Ross, Monica, Chandler, Joey en Phoebe gaan ons nooit vervelen. De banden tussen de verschillende personages, de humor van Chandler, Joey die zijn eten niet deelt, Monica met haar smetvrees. Geweldig!

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

2. Saved by the bell

Saved by the bell is 30 jaar geleden begonnen. Voel je je al oud? Deze serie ging over een groep vrienden op Bayside High, een middelbare school. Het bevatte vaak onderwerpen waar echte tieners ook mee om moeten gaan en daar konden we alleen maar van genieten.

3. The Nanny

Kennen we The Nanny nog? Die Amerikaanse komedieserie over een Joodse kinderjufvrouw (Fran Fine) die voor de kinderen van de rijke Maxwell zorgt. De spanning tussen Maxwell en Fran blijven oplopen en na jaren van ontkenning geven ze toe aan hun gevoelens. Veel humor, nieuwsgierigheid en ook rivaliteit zien we hier terugkomen.

4. Sex and the City

Sex and the City volgt het leven en de belevenissen van vier vriendinnen uit Manhattan, New York. Carry de schrijfster van een wekelijks column “sex and the city” in the New York Star, Miranda als succesvolle advocate, maar licht neurotisch, Charlotte, de braafste van de twee met haar klassieke opvattingen over seks, relaties en het huwelijk. En niet te vergeten Samantha, een succesvolle zakenvrouw met een eigen PR-bedrijf, die boven alles voor vrijheid kiest.

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

5. Fresh Prince of Bel-Air

De eerste grote rol van Will Smith! Het verhaalt vertelt het leven van een arme jonge man (Will) uit Philadelphia die bij zijn oom en tante en neven en nichten in Bel-Air moet gaan worden. Dit moet ervoor zorgen dat Will op het rechte goede pad komt. Dit gaat gepaard met heel veel humor en heel veel dance moves!

En zo zijn er nog veel meer series die we graag terug willen zien en waar we geen genoeg van kunnen krijgen. Welke 90’s classic is jouw favoriet?

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.