in ,

Hard Rock opent hotel

Je kent het bedrijf Hard Rock vast wel. Met alle cafés die het bedrijf heeft in grote of toeristisch aantrekkelijke steden, is de naam bijna niet meer weg te denken. Toch werd het tijd voor iets anders bij Hard Rock. Het bedrijf opent wederom een eigen hotel. Dit keer in Florida, Amerika.

Echte eye-catcher

Het nieuwste hotel van het bedrijf is een echte eye-catcher. Het hotel is gigantisch en is gebouwd in de vorm van, hoe kan het ook anders, een gitaar. Daarnaast mocht het ook wat kosten om het hotel te laten bouwen. Anderhalf miljard dollar om precies te zijn. Het hotel is 121 meter hoog en de gehele buitenkant is voorzien van LED-verlichting.

Genoeg te beleven

Voor wie bang is zich te gaan vervelen op zo’n gave locatie heeft Hard Rock goed nagedacht. Het bedrijf heeft er zelfs voor gezorgd dat je in principe het hotel niet hoeft te verlaten. Hard Rock heeft namelijk onder andere het volgende voor je in petto in dit hotel:

  • Verschillende nachtclubs
  • Een uitgebreide en luxe spa
  • Negentien restaurants (echt allemaal verschillende)
  • Twintig bars
Bekijk ook:
Woensdag Nederland weer wat meer open!

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog hotelkamers en kun je gewoon slapen in een bed.

Bekijk ook:

Geschreven door Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Prins ‘Randy Andy’ verder in het nauw

McFlurry zonder deksel