in ,

LOLLOL NiceNice

De 10 meest bijzondere hotels ter wereld

Je gaat op vakantie en je boekt een hotel, welk hotel? Een van deze onderstaande bijzondere hotels natuurlijk. We hebben voor je rondgekeken en daarna gelijk een lijst gemaakt met de meest bijzondere hotels. Deze 10 hotels zijn alles behalve standaard, wil je dus iets anders dan overnachten in een casual hotel, dan zit je bij de hotels in deze lijst helemaal goed! Je kunt zelf stemmen welk hotel volgens jouw het meest bijzonder is.

#2 Skylodge Adventure Suites: Peru

Als je last hebt van hoogtevrees is dit zeker niet een geschikt hotel. Houd je echter van bergen en breng je het liefst de nacht door aan een rotswand? Dan is dit 'the place to be'!

Direct reserveren? -> http://naturavive.com/web/skylodge-adventure-suites/

Bekijk ook:
Top 10 trending films en series op Netflix - Week 11

#6 Airplane Hotel: Hotel Costa Verde, Costa Rica

Overnachten in een vliegtuig! Helemaal top als je het ons vraagt. Bonus punten als je bij aankomst een foto maakt met de caption "We zijn geland"

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 duurste materialen op aarde

Direct reserveren? -> https://costaverde.com/accommodations-2/cockpit-cottage/

#9 Inntel Hotels Amsterdam: Zaandam, Nederland

Ja je ziet het goed, een hotel in eigen land! Dit bijzondere hotel is geniaal voor de selfie! Hollandse stapelhuisjes en het meest dichtbij van alle hotels uit deze lijst. 

Bekijk ook:
Top 10 beste tennissers ter wereld van dit moment

Direct reserveren? -> https://www.inntelhotelsamsterdamzaandam.nl

#10 The Royal Penthouse Suite at the Hotel President Wilson: Geneve

Een suite in Zwitserland, je vraagt je misschien af waarom deze in de lijst staat. Kijk nog even goed naar de foto, je kamer is super groot.....

En dat is niet waarom deze in de lijst staat. Het bijzondere aan dit Hotel althans aan deze suite is de rekening die je krijgt als je vertrekt. Een nachtje in deze suite kost je ongeveer 55.000 euro!

Direct reserveren? (indien je super rijk bent) -> https://www.marriott.com/hotels/travel/gvalc-hotel-president-wilson-a-luxury-collection-hotel-geneva/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Geschreven door Jeroen VanderPloeg

Jeroen schrijft sinds 2017 voor zowel nationale als internationale bedrijven. Bij Trending richt hij zich op de laatste trends. De trends waar hij over schrijft richten zich: mode, games, nieuws, gadgets en natuurlijk ook al het andere wat trending is. Jeroen zit overal bovenop om jou ‘up-to-date’ te houden. Ook tijdens zijn reizen is hij altijd opzoek naar de laatste trends.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Hubble legt asteroïde vast die de Crab Nebula trakteert op een fotobom

“Het Geluid” van Qmusic naar recordhoogte