in ,

NiceNice

De 10 meest bijzondere hotels ter wereld

Je gaat op vakantie en je boekt een hotel, welk hotel? Een van deze onderstaande bijzondere hotels natuurlijk. We hebben voor je rondgekeken en daarna gelijk een lijst gemaakt met de meest bijzondere hotels. Deze 10 hotels zijn alles behalve standaard, wil je dus iets anders dan overnachten in een casual hotel, dan zit je bij de hotels in deze lijst helemaal goed! Je kunt zelf stemmen welk hotel volgens jouw het meest bijzonder is.

#3 Treehotel: Harads, Zweden

Een spiegelkubus tussen de bomen, het is een van de bijzondere 'kamers' van dit hotel. Midden in de prachtige natuur kun je hier lekker genieten van een bijzondere slaapplek en de prachtige sneeuw.

Direct reserveren? -> https://www.treehotel.se

Lees ook:
Cirque du Soleil heeft faillissement aangevraagd

Lees ook:
De 10 mooiste plekken van Nederland

#10 The Royal Penthouse Suite at the Hotel President Wilson: Geneve

Een suite in Zwitserland, je vraagt je misschien af waarom deze in de lijst staat. Kijk nog even goed naar de foto, je kamer is super groot.....

En dat is niet waarom deze in de lijst staat. Het bijzondere aan dit Hotel althans aan deze suite is de rekening die je krijgt als je vertrekt. Een nachtje in deze suite kost je ongeveer 55.000 euro!

Direct reserveren? (indien je super rijk bent) -> https://www.marriott.com/hotels/travel/gvalc-hotel-president-wilson-a-luxury-collection-hotel-geneva/?scid=bb1a189a-fec3-4d19-a255-54ba596febe2

Lees ook:
Hoe is Vaderdag begonnen?

Hubble legt asteroïde vast die de Crab Nebula trakteert op een fotobom

“Het Geluid” van Qmusic naar recordhoogte