Glennis Grace is de nieuwe coach van The Voice of Holland 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Glennis Grace is de nieuwe coach van The Voice of Holland

Glennis Grace is de nieuwe coach van The Voice of Holland. De zangeres neemt het stokje over van Jan Smit, die vorige maand zijn vertrek aankondigde. 

Met de toevoeging van Glennis Grace zijn de vier coaches van het twaalfde seizoen van The Voice of Holland bekend. Glennis zal straks samen met Ali B, Waylon en Anouk plaatsnemen in een van de bekende draaiende stoelen. De zangeres treedt daarmee in de voetsporen van andere bekende Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ilse de Lange en Guus Meeuwis.

Voor Glennis is het een droom die uit komt. Op haar Instagram deelde ze vanavond een filmpje waarin ze op een rode stoel zit, met de tekst: “Dreams can come true!”

Bekijk ook:
Quiz: Ken jij alle winnaars van The Voice of Holland?

Het is overigens niet de eerste keer dat Glennis Grace in aanmerking komt voor een stoeltje. De zangeres werd vorig seizoen ook al gepolst voor de baan. Alleen koos de zender destijds voor Jan Smit.

Zingen kan Glennis zelf ook erg goed. In de onderstaande video is haar nieuwe single Geen Traan te horen:

Glennis Grace en zangcompetities

Glennis Grace is zelf ook geen onbekende met grote zangcompetities. Zo deed ze in 2005 mee met het Nationaal Songfestival. Haar liedje My impossible dream werd toen gekozen voor de de uitzending naar het Eurovisiesongfestival. Dat was echter geen groot succes, want ze strandde al in de halve finale.

Dit jaar beleefde Glennis een mooier tijd op het Songfestival. In de grote finale verzorgde de zangeres samen met Afrojack en Wulf een indrukwekkende pauze-act.

In 2018 deed Glennis mee met America's Got Talent. Ze was daar een van de grote favorieten en wist het zelfs tot de finale te schoppen. Daar eindigde ze uiteindelijk in de top 10, maar buiten de top 5. Tijdens de talentenjacht liet ze onder meer Run to You van Whitney Houston en Run van Snow Patrol horen.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.