Djokovic wint game op Wimbledon in 46 seconden 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Djokovic wint game op Wimbledon in 46 seconden

Novak Djokovic heeft op Wimbledon maar weer eens laten zien dat hij een van de aller beste tennissers ooit is. De Serviër wist door sterk te serveren een game binnen 46 seconden af te ronden. De love game is in de bovenstaande video te zien!

Een game in tennis kan snel voorbij zijn, maar Novak Djokovic maakte het tijdens zijn openingswedstrijd op Wimbledon wel erg snel af. In de derde set mocht Djokovic serveren voor de setwinst en hij was duidelijk van plan om die niet uit handen te geven. De eerste service gaf de tennisser gelijk een flinke knal en de bal kwam bijna met 200 kilometer per uur bij zijn tegenstander terecht. Die kon alleen kansloos toekijken hoe de Serviër zijn eerste 15 punten pakte. Dat was ook gelijk het begin van het einde, want daarna wist Djokovic met nog meer aces de game én de set te veroveren. Die wedstrijd was de tennisser sowieso op dreef, want in totaal sloeg hij 25 aces. Dat terwijl zijn tegenstander slechts vier serviceaces sloeg.

Een game kan overigens ook erg lang duren. Zo won de Schot Andy Murray in 2010 een keer een game na ruim 24 minuten spelen. Dat is nog eens een verschil!

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je over Novak Djokovic?

Gaat Djokovic Wimbledon winnen?

Novak Djokovic is op Wimbledon bezig met een belangrijke missie. Hij wil het toernooi namelijk dolgraag winnen en zo zijn 20ste Grand Slam titel verdienen. Als hem dat lukt heeft hij net zoveel Grand Slams gewonnen als Nadal en Federer en dan kan hij zich ook op dit gebied de beste tennisser ooit noemen. Of hem dat gaat lukken is nog even de vraag, dat antwoord weten we op zijn laatst volgende week op 11 juli als de finale van Wimbledon wordt gespeeld.

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.