Saved Read later
Deel dit bericht

Op deze stomende lingerie-foto heeft Gaby Blaaser het wel heel gezellig met een bekende brunette

Soms komen we foto’s tegen waar we ons netvlies vaker op willen trakteren. De aantrekkelijke Gaby Blaaser weet hoe ze het stoom bij haar volgers uit de oren moet laten komen, maar ze draait haar hand ook niet om voor een brunette in lingerie. Wij kijken graag nog even extra naar de foto die ze met influencer Linnebel nam, in lingerie.

Gaby Blaaser en Linnebel in lingerie

In de wereld van vrouwelijke influencers doet een fotoshoot in lingerie het altijd goed, en helemaal als het twee influencers zijn die er een stomende sessie van maken. Gaby Blaaser en Lindsey van der Hoeven (beter bekend als Linnebel) besloten om er een stomende bedoening van te maken. Het kiekje werd massaal gedeeld, waaronder door mannenblad FHM.

De foto werd een tijd terug al gedeeld door de twee dames, maar we besloten om hem nogmaals op vele tijdlijnen te plaatsen omdat we allemaal wel wat extra warmte kunnen gebruiken in deze koude tijden. We konden Gaby Blaaser eerder bewonderen toen ze afgelopen zomer verkoeling zocht terwijl ze een doorzichtig setje droeg. Ook deze foto kon op veel waardering rekenen van haar vele fans.

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Gaby zet Instagram in vuur en vlam

Niet alleen Gaby weet regelmatig vuur naar Instagram te brengen, ook Monica Geuze weet hoe ze de wangen van haar volgers moet laten tintelen door middel van verleidelijke foto’s. In het geval van Gaby Blaaser gebeurt dit vaak door middel van een prachtige foto in lingerie, zoals we hieronder kunnen zien.

Op de onderstaande foto lijkt ze het wel heel gezellig te hebben met de eveneens aantrekkelijke Linnebel, die ook een grote fanbase op Instagram heeft. Wij vinden het in ieder geval heerlijk om de dag vol positieve energie te beginnen, en dat stralen deze mooie dames zeker uit. Omdat we Gaby een topmeid vinden hebben we er meteen een collectie van haar mooiste foto’s onder geplaatst, en ja, ook Linnebel krijgt van ons een prestigieus plekje.

2.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.