Emma Heesters
Saved Read later
Deel dit bericht

Door deze foto van Emma Heesters krijg je ruzie met je vriendin

Emma Heesters staat aan de top van de Nederlandse muziekindustrie, en is in een relatief korte periode uiterst succesvol geworden. De aantrekkelijke zangeres is niet alleen een genot om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken. We hebben een foto uit het archief van de zangeres gevonden die je beter niet op je tijdlijn kunt hebben als je vriendin achter je staat.

Succesvolle carrière

Het is inmiddels bekend dat Emma Heesters en Wesley Hoedt uit elkaar zijn, dus jij maakt heel misschien een belachelijk klein verwaarloosbaar kansje bij de blondine op de vrijgezellenmarkt. Of ze op jou zit te wachten is onwaarschijnlijk, maar gelukkig kan ze de rest van haar volgers op social media wel waarderen. Ze trakteert hen regelmatig op foto’s die je voor de rest van je leven op je netvlies wilt houden.

Ze heeft net zoals Yolanthe Cabau een prachtig figuur, die ze graag aan de hele wereld laat zien. Ze ligt in haar vrije tijd graag in een bikini op het strand, en vaak koopt ze die ook nog in een te kleine maat. De foto’s op Instagram liegen er niet om, we hebben een plaatje gevonden waarop het lijkt alsof haar bikini extra heet is gewassen. De zangeres heeft daar geen problemen mee, en ging er gewoon mee op de foto. We hebben het kiekje onderaan dit artikel geplaatst.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Emma Heesters is onweerstaanbaar

Het zou ons niets verbazen als al haar volgers wat langer naar haar blijven kijken als ze een foto op Instagram heeft geplaatst, want ze is onweerstaanbaar. Ze is een beetje de Tatjana Simic van nu, alleen heeft Emma Heesters ook nog een gouden keeltje. Mannen die haar Instagram-account bezoeken kunnen dat beter in een afgesloten ruimte doen, want de blondine zorgt gegarandeerd voor een echtelijke ruzie.

Op de onderstaande foto zien we de zangeres in een pose die we graag even nader bekijken. Het plaatje is enige tijd geleden geschoten, maar dat maakt het niet minder spannend. Deze mooie meid heeft het allemaal, ze is jong, talentvol, en waanzinnig aantrekkelijk, dus we begrijpen wel waarom ze 1,8 miljoen volgers tevreden kan houden. We hebben onder de foto nog een aantal oogstrelende plaatjes van deze bloedmooie zangeres geplaatst. Enjoy!

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.