standjes
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de 5 moeilijkste standjes ooit

Als je de vakantiekilo’s er op een leuke manier af wilt trainen, dan is dit artikel iets voor jou, of jullie, want dit lijstje met standjes is voor jullie samen. Jullie moeten er wel slangenmensen of afgestudeerde yoga-beoefenaars voor zijn, want deze standjes zijn voor de normale mens vrijwel niet uit te voeren. Maar het is leuk om te oefenen, dus lees snel verder.

1. De Torture Twister

Dit standje is vooral voor de vrouw een onmogelijke taak, want ze moet op bed liggen alsof ze net bij de fysiotherapeut vandaan komt. Zonder enige vorm van oefening zit de kans er goed in dat ze na dit standje weer terug moet naar dezelfde therapeut. Als jullie niet uitkijken dan breekt ze haar nek, ruggenwervels, of beiden tijdens het stoten. Dit standje kan makkelijk worden uitgevoerd met een man die de gemiddelde penisgrootte heeft.

torture twister

2. Farmer’s Hold

Dit standje moet niet te lang worden uitgevoerd, want dan stijgt al het bloed naar het hoofd van de vrouw in kwestie. Ook in dit geval moet je bijna acrobatische capriolen uithalen om überhaupt tot penetratie te kunnen komen. De vraag is dan ook of er wel genoten kan worden van dit standje, maar goed, jullie hebben het hem dan wel geflikt.

Bekijk ook:
Last van allergie? Verminder pollen en luchtverontreiniging in huis

farmer standje

3. Crunch Master

Dit is het ideale standje voor fitgirls (zoals Naomy van Beem) en vrouwen die graag hun stalen buikspieren trainen, want de crunch master is echt niet voor iedereen weggelegd. Het is niet alleen seks, het is ook de meest gestoorde core-workout die je kunt bedenken. Dit standje is een prima vervanging voor het buikspierapparaat in de gym, want deze heeft een piemel.

crunch standje

4. De radslag

Dit keer is het de man die de acrobaat uit mag hangen. Hij mag blij zijn als al zijn bloed niet vanuit zijn tampeloeres naar zijn hoofd zakt, want met een slappe heeft dit standje geen enkele zin. De moeilijkheidsgraad van dit standje is 11 op de schaal van 10, maar oefenen met standjes kan een hele leuke bezigheid zijn, dus waarom niet?

radslag standje

5. De tang

Dit standje is perfect voor vrouwen die behoorlijk wat kracht in hun armen hebben. Ze heeft dat namelijk hard nodig om deze positie uit te kunnen voeren. Het draait allemaal om balans. De eerste twintig keer kust ze waarschijnlijk de grond, maar als het dan eindelijk wel lukt dan kunnen jullie wel zeggen dat jullie het moeilijkste standje ter wereld hebben uitgevoerd. Dat is wat anders dan die simpele kamasutra.

Bekijk ook:
Last van allergie? Verminder pollen en luchtverontreiniging in huis

tang standje

Deel dit bericht
Read later
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.