Gaan André en Monique trouwen?
Saved Read later
Deel dit bericht

Gaan Monique Westenberg en André Hazes nog trouwen?

De relatie tussen Monique Westenberg en André Hazes levert doorgaans veel vraagtekens op. Gaan de twee nog steeds trouwen? Nadat André zijn relatie met Sarah van Soelen verbrak, verschenen al gauw berichten op social media dat Hazes terug zou zijn bij Monique. Zijn auto werd meerdere keren gespot voor het huis waar Westenberg woont met hun zoontje.

Eerder dit jaar vertrok André met een filmploeg richting Amerika om daar delen van zijn nieuwe documentaire op te nemen. Na een aantal weken werd Monique gespot met zoontje André om eveneens richting de Verenigde Staten te vliegen.

Dit beeld triggerde opnieuw de mediastorm – vooral juicechannels raakte niet uitgepraat over het stel. Monique geeft in het nieuwe nummer van LINDA duidelijkheid over de relatie tussen haar en André. Komt er nog een huwelijk?

Vakantie

Afgelopen zomer vertrokken Monique en André samen met zoontje André Jr. twee keer richting het buitenland – om vakantie te vieren. Het stel werd verschillende keren gespot op de luchthaven in Amsterdam.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

De geruchten gingen al snel dat de twee samen zouden zijn en de tijd namen om aan hun relatie te werken. Voorafgaand aan de vakantie brachten juicechannels naar buiten dat André weer zou verblijven in de woning van Monique. Zijn auto zou daar vaak gezien zijn.

Wel of niet samen?

De laatste weken is er veel gespeculeerd over de relatie tussen Westenberg en Hazes. Omdat de twee samen de vakanties doorbrachten, werd er gedacht dat de relatie terug opgebloeid was. Helemaal zeker was het echter niet. De twee brachten namelijk geen statements naar buiten en reageerde niet op vragen van de pers.

In een interview in LINDA geeft Monique na lange tijd duidelijkheid over de relatie. Hierin geeft ze aan dat de twee geen relatie hebben. Ook vertelt ze dat beiden hard werken aan de juiste gezinsvorm voor zoontje André Jr. Kunnen we daaruit op maken dat er géén huwelijk komt?

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

Trouwen gecanceld

Eind 2020 ging André op zijn knieën voor Monique en vroeg hij haar ten huwelijk. Dat maakte het stel bekend via social media. De relatie bekoelde echter eerder dan verwacht.

Begin 2021 gaf Hazes een uitgebreid interview aan Shownieuws over het einde van de relatie.

Na slechts enkele weken werd bekend dat André een nieuwe relatie had met Sarah van Soelen en plannen had om samen te gaan wonen. Ook deze relatie slaagde niet.

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.