Dit zijn de Beste Zangers van 2021 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit zijn de Beste Zangers van 2021

De deelnemers van het programma Beste Zangers zijn bekend gemaakt! Het nieuwe seizoen zal vanaf donderdag 2 september weer op televisie te zien zijn. Ga jij kijken?

In de nieuwe editie van het AVROTROS programma onder leiding van Jan Smit zullen de volgende zangers en zangeressen straks te zien zijn:

  • Alides Hidding
  • Anneke van Giersbergen
  • Belle Perez
  • Bökkers
  • Joe Buck
  • Karsu
  • Roel van Velzen

Dit seizoen zullen ze op een luxe boerderij in Zuid-Limburg elkaars nummers ten gehore brengen.

Alides Hidding

Alides Hidding is vooral bekend als de oprichter en zanger van de band Time Bandits. De band kende enig internationaal succes en scoorde zelfs een nummer 1 hit in Nieuw-Zeeland.

Anneke van Giersbergen

Anneke van Giersbergen werd succesvol in de muziekindustrie toen ze in 1994 lid werd van de metalband The Gathering uit Oss. Dat was toen best bijzonder, want een vrouw aan het hoofd van een metalband kende ze toen nog niet echt. Ze was tot en met 2007 lid van de band.

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Belle Perez

Belle Perez is een Spaanse zangeres die in Nederland vooral bekend is vanwege haar nummer Que viva la vida, dat de soundtrack was voor de animatiefilm Madagascar.

Bökkers

Bökkers is een rockband uit Overijsselse Salland onder leiding van Hendrik Jan Bökkers. De band staat bekend om het zingen van nummers in het Sallands, dus dat kunnen we misschien straks ook wel in het programma Beste Zangers verwachten.

Joe Buck

Joe Buck is een Nederlandse singer-songwriter die in 2019 een top 40 hit scoorde met The Way You Take Time. Zijn nummer werd toen ook gebruikt in een reclame van een bekende supermarkt.

Karsu

Karsu is een Nederlandse zangeres en pianiste van Turkse komaf. Haar voornaam verwijst naar Karsuköyü, geboorteplaats van haar ouders. Ze maakt vooral jazz, pop en klassieke muziek.

Roel van Velzen

Roel van Velzen is de bekendste deelnemer van het nieuwe Seizoen van de Beste Zangers. De zanger vergaarde in Nederland grote bekendheid met zijn hit Baby Get Higher en hij was ook de coach van het eerste seizoen van The Voice of Holland.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?
Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.