Seizoen 2 van Star Wars 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Seizoen 2 van Star Wars

Goed nieuws voor Star Wars liefhebbers, het tweede seizoen van The Mandalorian loopt geen vertraging op en verschijnt zoals gepland in oktober op Disney Plus. 

Het eerste seizoen van Star Wars – The Mandalorian verscheen in november 2019 en was een groot succes. Op IMDb scoorde de serie een respect vriendelijke 8,7 en op Rotten Tomatoes gemiddeld 93%. In de serie wordt de beruchte premiejager Boba Fett gevolgd na de val van the Empire. De verhaallijn van The Mandalorian speelt zich af tussen de gebeurtenissen van Return of the Jedi en The Force Awakens uit de Star Wars-filmreeks.

De opnames van het tweede seizoen waren begin maart al afgerond, voordat sommige landen in lockdown gingen door het corona virus. Volgens Disney, de producent achter Star Wars, zijn alle beelden klaar om gemonteerd en bewerkt te worden. Verwacht wordt dat  dit proces geen vertraging zal oplopen en dat in oktober het nieuwe seizoen te zien zal zijn op Disney Plus.

Derde seizoen Star Wars al in volle gang

Hoewel dat het tweede seizoen nog moet uitkomen, wordt er al hard gewerkt aan het derde seizoen van The Mandalorian meldt Variety. Bedenker Jon Favreau werkt al enige tijd aan de verhaallijn van de serie. Bronnen binnen Disney melden dat verschillende afdelingen al zijn begonnen met concepten voor het derde seizoen. Wanneer het derde seizoen uitkomt is nog niet bekend.

Bekijk ook: 

Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.