Deze nieuwkomers op Netflix zijn echt het kijken waard! 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze nieuwkomers op Netflix zijn echt het kijken waard!

Hoera, een nieuw jaar is op komst! Dat betekent dat er weer vele nieuwe series op Netflix bij zullen komen. Het ziet er alvast veelbelovend uit! Benieuwd? Lees dan snel verder!

Mythologische coming-of-age drama: Ragnarok

Een veelbelovende serie die in 2020 bij ons op Netflix zal verschijnen is de Noorse serie: Ragnarok. De serie Ragnarok zal je vooral een vernieuwende kijk geven op de  Noorse mythologie. Het verhaal speelt zich af in het fictieve drop, Edda. Vijf jongeren Magne, Laurits, Saxa, Fjor en Gry trotseren er samen de grillen van de natuur. Maar niet alles en iedereen is wat het lijkt! Zijn ze gedoemd of vinden ze een oplossing?

Verrassende animatieserie: Jurassic World: Camp Cretaceous

Nog een spannende nieuwkomer is de animatieserie Jurassic World: Camp Cretaceous! DreamWorks is druk bezig geweest met het ontwikkelen van de animatieversie van Jurrasic World en het ziet er veelbelovend uit. Deze animatieversie van Jurrasic World draait rond 6 tieners die gestrand raken in Isla Nublar, zonder contact met de buitenwereld. Zoals je al kunt raden worden ze er geconfronteerd met enge dinosaurussen. Loopt dat wel goed af?

Bekijk ook:
Een robot als babysit – hoe makkelijk willen we het hebben?

Spannende misdaadthriller: The stranger

Opzoek naar een nieuwe spannende misdaadserie die bingeworthy is? Dan moet je The stranger in 2020 zeker eens checken! The Stranger is een serie die gebaseerd is op een bestseller. Het verhaal draait rond Adam en Corinne, het perfecte koppel. Of zo lijkt het toch! Adam is sinds lange tijd getrouwd met Corinne en samen hebben ze twee zonen. Op een dag leert Adam echter een onbekende kennen die hem een geheim over zijn vrouw verteld. Dat geheim zorgt ervoor dat hij zijn relatie en zelfs zijn leven anders begint te bekijken. Wat is haar geheim en waarom heeft het zo’n grote invloed op Adam zijn leven? Deze intrigerende serie zal je tot op het einde,op het puntje van je stoel laten zitten!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.