Deze gepersonaliseerde cadeautjes zijn super leuk om te geven 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze gepersonaliseerde cadeautjes zijn super leuk om te geven

Wil je iemand een leuk cadeautje geven, maar weet je nog niet wat je moet kopen? Overweeg dan eens om een gepersonaliseerd cadeautje te geven. Een cadeautje met een personal touch is namelijk extra origineel en zo geef je iemand iets met sentimentele waarde wat ze zeker nog niet in huis hebben. Voor meer inspiratie en voorbeelden van gepersonaliseerde cadeautjes moet je snel verder lezen, want hieronder delen we een paar leuke ideeën van cadeautjes die hier zeer geschikt voor zijn!

Deken met foto

Je kan een leuk gepersonaliseerd cadeautje geven door een deken of fleece deken met foto's te laten bedrukken. Zeker nu het weer wat kouder begint te worden is dit een top cadeau om te geven, want rond deze tijd is het wel zo lekker om warm onder een dekentje te liggen!

Een deken met foto bedrukken kan je op meerdere manieren laten doen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een deken met één grote foto, zoals je op de onderstaande foto kan zien. Maar, je kan ook kiezen voor een kleine fotocollage. Dit is weer handig als je te veel leuke foto's hebt en maar niet kan kiezen!

Bekijk ook:
Ontdek de Top Speeltoestellen en Huisjes voor Ultiem Buitenspeelplezier

Deze gepersonaliseerde cadeautjes zijn super leuk om te geven 13

Kussen

Een gedrukte fotodeken is leuk om te geven, maar als alternatief kan je ook een fotokussen overwegen. Hiervoor kan je een mooie foto gebruiken en wellicht is het ook een leuke idee om er een inspirerende quote bij te zetten. Als je flink wilt uitpakken, dan kan je ook voor kiezen om zowel een fotodeken als fotokussen te geven, want deze cadeautjes passen natuurlijk goed bij elkaar!

Deze gepersonaliseerde cadeautjes zijn super leuk om te geven 14

Spelletjes

Een spelletje geven als cadeautje is vaak ook een goed idee. Er zijn talloze spelletjes die je kan geven, maar met een beetje creativiteit kan je ook je eigen kaartspellen of bordspellen ontwerpen. Dat kan bijvoorbeeld erg goed uitpakken met de volgende spelletjes:

Memory

Bij memory draait alles om de plaatjes van de kaarten en dan is het natuurlijk super leuk als je hier je eigen foto's bij gebruikt. Zo kan je een memory spel maken met foto's van je vrienden, familie of huisdieren. Dat klinkt best leuk, toch?

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

Kaarten

Het is ook een leuk idee om speelkaarten een personal touch te geven. Dit kan eenvoudig door de achterkant van de kaarten te laten bedrukken met een foto of fotocollage naar eigen keuze. Dit is een simpele aanpassing, maar het maakt je cadeautje weer net wat persoonlijker!

Wie is wie?

Deze gepersonaliseerde cadeautjes zijn super leuk om te geven 15

Ook bij het spel Wie is wie? zijn foto's erg belangrijk. Normaliter speel je het spel met plaatjes van onbekende mensen, maar het is toch veel leuker als je moet raden met foto's van mensen die je goed kent?

Kokosmat

Nog een leuk idee voor een gepersonaliseerd cadeautje is een kokosmat. Dit is bijvoorbeeld een geschikt cadeau voor mensen die pas in een nieuw huis zijn gaan wonen. Zo weet je zeker dat je tijdens de housewarming een echt origineel cadeau geeft!

Deze gepersonaliseerde cadeautjes zijn super leuk om te geven 16

Sleutelhanger

Als je op zoek bent naar een klein cadeautje om te geven dan kan je eens kijken naar een leuke sleutelhanger. Bijna iedereen maakt dagelijks gebruik van meerdere sleutels, dus een sleutelhanger komt altijd wel van pas. Kies voor een sleutelhanger met een leuke foto en zo heb je het cadeautje ook nog een persoonlijk tintje gegeven.

Deze gepersonaliseerde cadeautjes zijn super leuk om te geven 17

Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.