Deze make-up trends ga je zien deze winter 14
Saved Read later
Deel dit bericht

Deze make-up trends ga je zien deze winter

Ben jij een echte make-up liefhebber en vind je het leuk om zo nu en dan nieuwe looks te creëren? Dat komt goed uit, want er staan weer een paar mooie make-up trends voor aankomende winter op de planning. Als make-up liefhebber kan je hiermee dan uiteraard niet achterblijven. In dit artikel laten we zien welke make-up looks je allemaal kunt verwachten deze winter. Dat wordt oefenen!

Winged eyeliner

Zorg er maar voor dat je een eyeliner in huis hebt, want deze zal je zeker nodig hebben deze winter. De winged eyeliner is deze winter namelijk helemaal trending. Je gaat niet alleen de wing aan de buitenkant veel zien, maar ook een wing aan de binnenkant. Huh?! Ja, het ziet er misschien een beetje gek uit, maar het kan deze winter niet gek genoeg. Mocht je de winged eyeliner nog lastig vinden, wordt het hoog tijd om deze maar eens goed te oefenen. Je gaat ‘m tenslotte heel veel zien in het winterseizoen.

Felle kleuren

Pak je kleurenpalet er maar alvast bij, want de kleuren op je ogen kunnen deze winter niet fel genoeg. Het is helemaal aan jou welke kleuren je hiervoor kiest, zolang het maar opvalt. Een goed voorbeeld is de kleur blauw, want dat is tenslotte dé kleur van 2020. Wat extra populair wordt deze winter is een combinatie van twee felle kleuren. Durf jij die look aan?

Bekijk ook:
Move over skinny, de flared jeans is terug!

Gekleurde eyeliner

We blijven even bij de felle kleurtjes, want ook als het om eyeliner gaat is de kans groot dat je veel kleurtjes gaat zien deze winter. We gaan deze winter dus niet alleen meer voor de standaard zwarte eyeliner, maar het mag lekker kleurrijk! Let wel op dat wanneer je gekleurde eyeliner opdoet, je de rest van je make-up neutraal houdt. Anders wordt het natuurlijk een grote kleurenexplosie, en dat is ook weer niet de bedoeling.

Goud en glitters

We zien het normaal gesproken vooral voorbijkomen in het festivalseizoen, maar het is deze winter een grote trend: goud en glitters. De kleur goud en de glitters worden vooral gebruikt voor bijvoorbeeld oogschaduw en eyeliner. Het geeft een beetje een feestelijke look, maar daar is natuurlijk niets mis mee!

Rode lippen

Nog een make-up trend die in het teken staat van opvallen: rode lippen! Deze gewaagde look is deze winter helemaal populair. Ook hierbij geldt dat wanneer je rode lipstick op doet, je niet te veel andere felle kleuren moet gebruiken. Anders wordt het misschien allemaal net iets te veel. Wel staat rode lipstick ontzettend mooi als je de rest van je gezicht een beetje neutraal houdt qua make-up.

Bekijk ook:
Met deze 5 tips krijg jij een goede weerstand tijdens de winter

Woeste wenkbrauwen

De superdunne wenkbrauwen zijn even verleden tijd, want deze winter mogen de wenkbrauwen lekker vol, woest en wild zijn. Het is dus niet meer nodig om continu je wenkbrauwen te epileren, want volle en natuurlijke wenkbrauwen zijn tegenwoordig helemaal hip. Om het mooiste effect te bereiken, kun je jouw wenkbrauwen intekenen met wenkbrauwpoeder of een wenkbrauwpotlood. Kleur je wenkbrauwen dus niet meteen helemaal dik in, maar probeer het natuurlijke resultaat te bereiken!

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.