cocaine bear
Saved Read later
Deel dit bericht

Waargebeurd verhaal: Cocaine Bear verschijnt 2023 in de bioscoop

Er staan weer een hoop films in de planning voor 2023, maar de meest opmerkelijke is misschien wel Cocaine Bear. Dit waargebeurde verhaal is zo gestoord dat geen enkele scriptschrijver het zou kunnen verzinnen. Het verhaal gaat over een beer die volledig door het lint gaat nadat hij een berg met cocaïne heeft gevonden tijdens zijn zoektocht naar voedsel.

Waargebeurd verhaal

Ergens in de jaren ‘80 vloog een smokkelaar met een vliegtuigje over het onherbergzame gebied van de Amerikaanse wildernis. De corrupte politieagent aan boord van het vliegtuigje gooide een lading cocaïne van boord, waarna de pakketten in het leefgebied van een grote bruine beer terechtkwam. De beer die de cocaïne op zijn zoektocht naar voedsel had gevonden besloot zich helemaal vol te gooien met de drugs.

Toen de drugssmokkelaar/politieagent daarop naar beneden sprong weigerde zijn parachute dienst, waarna hij te pletter sloeg en stierf. Na een grote zoektocht werd zijn lichaam gevonden, maar de cocaïne was nog spoorloos. Drie maanden later trof een jager een dode bruine beer aan naast veertig zakken coke, die allen open waren getrokken. De beer bleek een overdosis aan de drugs in zijn lichaam te hebben.

Bekijk ook:
Zo creëer je thuis de ultieme luisterervaring

cocaine bear lexington

Cocaine Bear wordt de film van 2023

In het verhaal van Cocaïne Bear volgen we een groepje criminelen, politieagenten, tieners en toeristen die allemaal los te maken krijgen met de doorgesnoven beer. Er is helaas nog geen trailer van de film beschikbaar, maar die zullen we zeker met jullie delen als deze wordt gereleased. Tot die tijd hebben we alleen de filmposter en wat foto’s.

De regie van de film is in handen van Elizabeth Banks, die we eerder als actrice konden zien in The Hunger Games. Er zitten ook wat bekende acteurs in de film, zoals Ray Liotta, die we kennen uit Goodfella’s en John Q. De beer speelt niet mee, die is destijds opgezet en is te zien in een winkelcentrum in Lexington, Kentucky. Dit zou volgend jaar zomaar de film van het jaar kunnen worden.

cocaine bear poster

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.