Pamela Anderson
Saved Read later
Deel dit bericht

(Trailer) Netflix komt met intieme docu over Pamela Anderson

Ze was in de jaren 90’ de natte droom van iedere puber, getrouwde man, en elk ander persoon met een libido. We hebben het uiteraard over bombshell Pamela Anderson. Ze werd wereldberoemd als model en actrice, maar ze had ook een turbulent en veelbesproken privéleven. Netflix komt nu met een documentaire over het leven van de blondine, en ze hebben meteen een trailer onthuld.

Pamela, a love story

Toen ze voor het eerst te zien was in Baywatch knalde de kijkcijfers door het dak, en werd ze in een klap wereldberoemd. Een meisje uit een slapend stadje dat uitgroeide tot een internationale beroemdheid. Velen kennen haar als de vrouw die half naakt (of naakt) in Playboy-kalenders was te bewonderen. Haar leven en carrière is echter veel meer dan dat. Netflix komt nu met een fascinerende documentaire over de superster: Pamela, a love story.

In tegenstelling tot de jaren ‘90 wordt ze in de documentaire niet neergezet als sekssymbool. Het wordt uiteraard belicht, maar ook haar carrière als actrice wordt op tafel gegooid, evenals haar activiteiten als dierenrechtenactivist en als liefhebbende moeder van haar kinderen. Haar turbulente relatie (inclusief de sekstape die haar blijft achtervolgen) met Tommy Lee blijft ook niet onbesproken.

Netflix trailer en releasedatum

De onderstaande trailer geeft al een hoop prijs over de inhoud van de documentaire. Netflix belooft een kant van de ster te belichten die minder vaak besproken werd, evenals haar leven in haar eigen woorden. Naast dit inkijkje krijgen we ook veel behind-the-scenes materiaal te zien van Baywatch, de serie over een groep reddingszwemmers die de start voor haar glansrijke carrière betekende.

Bekijk ook:
Dit kostte een toegangskaartje voor de Efteling in 1952

Netflix heeft aangegeven dat de docu vanaf 31 januari is te zien. De streamingdienst heeft onlangs al meerdere titels onthuld die het aankomende jaar gereleased gaan worden. Pamela Anderson is inmiddels 55 jaar, en doet het nu wat rustiger aan. Wel wordt verwacht dat de docu wederom veel stof op doet waaien rondom haar persoon, maar dat is in het geval van de blondine vaker het geval. Zet de datum in je agenda!

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.