5 creatieve dingen om te doen tijdens de feestdagen 13
Saved Read later
Deel dit bericht

5 creatieve dingen om te doen tijdens de feestdagen

Heb je geen zin om dit jaar weer veel te veel te eten tijdens de feestdagen? Of wil je de feestdagen eens écht onvergetelijk maken? Er zijn enkele manieren waarop je op een creatieve manier de feestdagen door kunt brengen.

Optie 1: breng de kerst in het buitenland door

Wil je echt eens van een onvergetelijke kerst genieten? Dan is het wellicht leuk om op vakantie te gaan tijdens de kerstdagen. Je kunt hierbij voor een heerlijke wintersport kiezen, maar je kunt ook voor een zonnige vakantie gaan. Aan de andere kant van de oceaan of in bijvoorbeeld Dubai geniet je tijdens de kerst van heerlijke temperaturen.

Gaat je voorkeur uit naar een winter- of zonvakantie? In de basis maakt het niks uit. Zolang je in het buitenland bent, breng je de kerstdagen op een unieke manier door.

Optie 2: ga op zoek naar kerst entertainment

De periode rondom kerst is ideaal om allerlei leuke dingen te doen. Eén van de leukste dingen daarbij is het zogeheten kerst entertainment. Dit zijn allemaal leuke activiteiten die in het teken van kerst staan. Enkele voorbeelden hiervan vind je in onderstaand lijstje:

  • Een kerstmarkt: met name in Duitsland – net over de grens – vind je allerlei leuke kerstmarkten.
  • Tuincentra bezoeken: de tuincentra worden in ons land voorafgaand kerst op een prachtige manier ingericht. Heerlijk om door het tuincentrum te lopen en mogelijk leuke kerstdecoraties te kopen.
  • Kerstshow: door het gehele land worden allerlei kerstshows georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan kerstshows in een tuincentra, maar daar blijft het niet bij. Nee, er zijn bijvoorbeeld partijen die speciale kerstshows voor kinderen organiseren.
Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Optie 3: surprises maken

Heb je voorafgaand en tijdens de kerstdagen de nodige vrije tijd? Hoe leuk is het dan om allemaal surprises voor je gezinsleden, familieleden of vrienden te maken? Het maken van deze surprises is leuk, maar het geven van de surprises is nóg leuker. Grote kans dat je hiermee de ontvanger écht weet te verrassen.

Optie 4: leef je uit in de keuken

Vind je het heerlijk om lekkere recepten te maken? Daar lenen de feestdagen zich uiteraard uitstekend voor. Nodig vrienden of familie uit en ga aan de slag in de keuken. Je kunt hierbij kiezen tussen ontelbaar veel gerechten, waaraan je uiteraard ook nog je eigen touch kunt geven. Al met al is het super leuk om je voorafgaand of tijdens de feestdagen in de keuken uit te leven.

Optie 5: lekker knutselen met je kinderen

Ben je op zoek naar leuke bezigheden samen met je kinderen? Dan is het super leuk om samen met je kinderen te knutselen. Ga met papier maché aan de slag, ga met lijm of klei aan de slag of knutsel met andere materiaalsoorten. Het leuke van knutselen is dat je het zo gek kunt maken als je zelf maar wilt. Je kunt relatief eenvoudige dingen met je kinderen maken, maar jullie kunnen je ook helemaal uitleven. Leuke quality time samen met je kinderen; beter kan niet, toch?

Bekijk ook:
Waarom kijken we zo graag naar horror?

Bonustip: geniet van het moment

We leven momenteel in een nogal hectische maatschappij. Alles moet snel, snel en nog eens snel. De feestdagen zijn gelukkig de uitgelezen periode om even tot rust te komen. Geniet daarom van de momenten voorafgaand en tijdens de feestdagen!

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.