Top 10 Xbox games – maart 2022 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Top 10 Xbox games – maart 2022

Wil je weten welke Xbox games nu populair zijn? Check dan snel onze top 10 Xbox games van de maand maart! Wat speel jij nu op de Xbox?

Top 10 Xbox games

Dit zijn de 10 populairste Xbox games van dit moment:

10. NBA 2K21

NBA 2K21 heeft de tiende plek in de top 10 Xbox games van maart te pakken. Dit is de FIFA van de NBA. In het spel kan je spannende potjes basketbal op de console spelen.

Bekijk hieronder de trailer van NBA 2K21:

9. Gang Beasts

Gang Beasts staat op de negende plek in de top 10 Xbox games van de maand maart. De naam klinkt misschien een beetje twijfelachtig, maar dit is een grappige multiplayer game waarin je met schattige beestjes vecht tegen de bendes van Beef City.

Bekijk hieronder de trailer van Gang Beasts:

8. No Man's Sky

No Man's Sky vliegt deze maand naar de achtste plek in de top 10 Xbox games van dit moment. In het spel ben je een soort avontuurlijke astronaut die door het heelal reist om nieuwe planeten te ontdekken.

Bekijk hieronder de trailer van No Man's Sky:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

7. WWE 2K20

De zevende plek van de top 10 Xbox games van deze maand is van WWE 2K20. Dit is een worstel met de WWE Superstars.

Bekijk hieronder de trailer van WWE2K20:

6. Torment: Tides of Numenera

Torment: Tides of Numenera staat op de zesde plek in de top 10 Xbox games van maart. In het spel – dat een soort van vervolg is op Planescape Torment – is tot leven gebracht na een succesvolle Kickstarter-campagne. Het spel speelt zich af in de verre toekomst, in de Negende Wereld. Je wordt geboren terwijl je in een volgroeid lichaam richting de aarde stort. Je overleeft dit bijzondere voorval wonderbaarlijk genoeg, omdat je lichaam een achterblijfsel is van een god. Dan begint het avontuur pas, want dan moet je ontdekken waarom je eigenlijk bestaat? En dan word je ook nog eens achterna gezeten door een gevaarlijke entiteit genaamd The Sorrow.

Bekijk hieronder de trailer van Torment: Tides of Numenera:

5. Asterix & Obelix: XXL2

Asterix & Obelix: XXL2 staat op de vijfde plek in de top 10 Xbox games van deze maand. In het spel heeft Getafix het dorp verraden aan Julius Caesar. Dat levert enorm veel ophef op en Asterix en Obelix worden door het dorpshoofd op missie gestuurd om te onderzoeken wat er precies aan de hand is. Hierdoor komen ze al gauw terecht in een nieuw amusementenpretpark dat gebouwd is door de Romeinse keizer, maar waarom?

Bekijk hieronder de trailer van Asterix & Obelix: XXL2

4. LEGO Ninjago Movie Game

De vierde plek in de top 10 Xbox games van de maand maart wordt in beslag genomen door LEGO Ninjago Movie Game. Dit spel is perfect voor iedereen die als een ninja te keer wil gaan en van LEGO houdt.

Bekijk hieronder de trailer van LEGO Ninjago Movie Game:

Bekijk ook:
Quiz: Herken jij deze oude games?

3. It Takes Two

It Takes Two is ook nog steeds erg populair en staat nu op de derde plek in de top 10 Xbox games van deze maand. In het spel – dat je met twee spelers moet spelen – worden twee ouders in kinderpoppetjes veranderd. Alleen door samen te werken kunnen ze hun oude lichamen weer terugkrijgen, maar daarvoor moeten ze wel heel wat moeilijke spelletjes en puzzels oplossen.

Bekijk hieronder de trailer van It Takes Two:

2. Warhammer 40K – Mechanicus

Warhammer 40K – Mechanicus staat op de tweede plek in de top 10 Xbox games van de maand maart. In de game neem je controle over een geavanceerd leger en moet je de juiste beslissingen nemen zodat je al je tegenstanders te slim af bent.

Bekijk hieronder de trailer van Warhammer 40K – Mechanicus:

1. Elden Ring

Het is wel veilig om te stellen dat Elden Ring dé game van dit moment is. De game werd eind februari uitgegeven, maar ondertussen zijn er al meer dan 12 miljoen exemplaren verkocht. Reviews stellen dat dit een van de beste games van de afgelopen jaren is, dus het is geen verrassing dat Elden Ring nu op de eerste plek in de top 10 Xbox games van de maand maart staat.

In het spel kom je terecht in de Lands Between. Daar is de Elden Ring vernietigd en de scherven zijn in het bezit van allerlei mythische figuren. Als speler ga je op avontuur om alle scherven weer te verzamelen, maar dat is bepaald geen makkelijke opgave.

Bekijk hieronder de trailer van Elden Ring:

Deel dit bericht
Read later
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.