Specht belt aan
Saved Read later
Deel dit bericht

Specht belt aan met videodeurbel

We zien vaak dat dieren grappige uitspattingen en onwijs veel humor hebben. Op de platformen YouTube en TikTok komen de leukste filmpjes voorbij. Het zijn echter vooral de honden, katten en apen die in humoristische situaties terecht komen of hun baasje eens flink voor schut zetten.

Vogels zijn misschien prachtig om naar te kijken, maar erg grappig zijn ze niet. Toch? Mocht je deze mening delen, dan gaat dit artikel je nog verbazen. In Nunspeet stond er namelijk een vreemde vogel voor de deur – letterlijk en figuurlijk. En dat is allemaal vastgelegd via de welbekende videodeurbel.

Wie is daar?

De videodeurbellen zijn niet meer aan te slepen. In het algemene straatbeeld worden ze steeds vaker gespot. En dat is niet gek. De deurbellen zijn niet alleen een leuk speeltje om mee te spelen, ze bevorderen ook nog eens de veiligheid.

In de deurbel zit namelijk een camera verwerkt. Deze legt vast wie aanbelt en voorbij het huis loopt. De deurbel kun je verbinden met je smartphone, tablet of met je smartwatch. Op het apparaat krijg je vervolgens een melding als iemand langsloopt of op de bel drukt. Vervolgens kun je – zelfs als je niet thuis bent – communiceren.

Bekijk ook:
Vaarwel vieze kattenbak: Ontdek de Zedar K900, de ultieme oplossing voor een schone kattenbak

Een vrouw uit Nunspeet kreeg op een normale doordeweekse dag een melding van haar deurbel. Daar is niets geks aan. Toch kon ze haar lachen niet bedwingen toen ze de camerabeelden nog eens terugkeek.

Brutale specht

De eigenaresse was op het moment van de deurbel melding niet huis. Ze besloot de camerabeelden terug te kijken. “Ik kreeg buitenshuis een melding van de deurbel dat er iemand voor de deur stond. Achteraf keek ik de beelden terug en zag de specht wegvliegen.”

Het leverde hilarische beelden op toen de specht – per ongeluk – op de deurbel drukte en deze afging. De specht wist niet hoe gauw hij weg moest vliegen.

2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.