borsten
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) Uitzinnige meid toont borsten aan heel voetbalstadion na doelpunt

Er gaat een video viraal op internet waarop een uitzinnige fan van een Mexicaanse voetbalclub haar blote borsten aan een heel stadion toont nadat haar favoriete club een doelpunt maakte. De video is inmiddels 7,6 miljoen bekeken en gaat dus als een raket op internet. Wij konden dit niet aan ons voorbij laten gaan, dus delen we de beelden met jullie.

Blote borsten na onverwachte winst

In deze video gaat het dit keer niet om een geniaal doelpunt of om een actie van een voetballer, maar om de uitzinnige actie van een uitbundige vrouwelijke fan in het publiek. De fan, Carla Garza genaamd, woonde een thuiswedstrijd van haar favoriete club Tigres UANL bij. De club moest voetballen tegen CF Pachuca, en die stonden op het punt om te vertrekken met de winst.

In de laatste minuten besliste het lot echter anders, Tigres UANL kreeg een strafschop cadeau, die ze met een vakkundige trap wisten om te zetten in een doelpunt, waarna de club plotseling voor stond op punten, en de beker thuis mocht houden. Carla was hier zo uitzinnig over dat ze haar truitje omhoog trok, waarna ze haar flinke pluspunten aan het hele stadion liet zien. Dit werd uitgebreid gefilmd, maar daar had de vrouwelijke supporter geen problemen mee.

Bekijk ook:
Live band of DJ? Wat past het beste bij jouw trouwfeest?

Check de beelden door op deze link te klikken.

Carla Garza is een hit op Instagram

Zij vierde het doelpunt dus door haar borsten te tonen, wat op veel waardering kon rekenen, want de video is al miljoenen keren bekeken op internet, wat een ware hit van de vrouw heeft gemaakt. Wij hebben haar Instagram-account weten te achterhalen, en die delen we uiteraard ook met jullie, onze trouwe bezoekers. Zoals jullie in het bovenstaande filmpje kunnen zien hoeft voetbal niet alleen maar oorlog te zijn, ook al gebruikt deze dame een paar flinke kanonnen.

Wij weten dat onze bezoekers dit soort spontane acties wel kunnen waarderen, het haalt de dagelijkse spanningen even weg. Maar wat zouden jullie vaker willen zien op onze pagina? Of juist niet? Laat een reactie achter in de comments, zodat we van Trending een rijke en gepersonaliseerde omgeving kunnen maken. Tot die tijd vieren we samen met Carla even de winst van voetbalclub Tigres UANL. Alvast proost op het weekend! En dat kunnen we samen doen met een andere mooie meid.

Bekijk ook:
10 Nederlandse uitvindingen die de wereld veranderden

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.