Dit is het nieuwe huisdier van koning Willem-Alexander en koningin Máxima 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit is het nieuwe huisdier van koning Willem-Alexander en koningin Máxima

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hebben een nieuw huisdier in huis! Op dierendag introduceerde het koningshuis hun nieuwe hond Mambo. 

De koning en koningin lieten op 4 oktober hun nieuwe hondje voor het eerst via social media zien. De onderstaande foto werd op het Instagram account van het koningshuis gedeeld. De foto is door koning Willem-Alexander zelf gemaakt.

Mambo is een toy poedel en is nu acht maanden oud. Het is niet bekend wanneer Mambo bij de koninklijke familie is gaan wonen.

Bekijk ook:
Waar woont de Koning?

Huisdieren van de koning en koningin

Mambo is het niet enige huisdier van het koningshuis. De koning en koningin zijn al langer de trotse baasjes van drie zwarte labradors. Die heten Luna, Nala en Skipper.

Skipper woont het langste bij de koninklijke familie. Het beestje is al sinds 2013 lid van de Oranjes. In 2015 kreeg Skipper gezelschap van Nala. Nala en Skipper konden het samen wel goed vinden en in 2018 kregen de hondjes maar liefst zeven puppy's; vier mannetjes en drie vrouwtjes. Een van de pups mocht bij het koninklijke gezin blijven wonen en dat was Luna. De andere puppy's kregen een ander thuis. Drie jaar later is daar met Mambo een nieuwe viervoeter bijgekomen, waardoor de koning en koningin nu vier honden in totaal hebben.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.