De leukste hobby’s die we hebben overgehouden aan lockdowns 12
Saved Read later
Deel dit bericht

De leukste hobby’s die we hebben overgehouden aan lockdowns

Corona verdwijnt langzaam uit onze levens en daarmee verdwijnen ook de lockdowns. Eindelijk weer met vrienden afspreken en naar festivals gaan. Waarschijnlijk gaat niemand de lockdowns missen. Toch is er iets goeds wat uit de lockdowns is gekomen: lockdown hobby’s. Nu het leven weer teruggaat naar normaal, kunnen we natuurlijk nog steeds eens in de zoveel tijd een momentje nemen om te ontspannen met onze favoriete lockdown hobby. Had jij geen lockdown hobby en ben je op zoek naar een leuke nieuwe hobby? In dit artikel zetten we de leukste lockdown hobby’s voor jou op een rij.

Creëer een Urban Jungle

Ben jij een verzorgend type? Dan is het tijd om van jouw huis een Urban Jungle te maken. Een Urban Jungle is een woning of kamer waarin veel verschillende planten staan en leven. Het ziet er niet alleen fantastisch uit, het is ook nog eens goed voor jouw gezondheid! Planten zuiveren namelijk de lucht doordat ze CO2 uit de lucht halen en het omzetten in zuurstof. En bij het stekken van de plantjes kom je echt tot rust. Dus ga voor een te gekke pannenkoekplant of een prikkelige cactus. Zet alles door elkaar en creëer een botanisch gevoel. Vergeet niet de planten eens in de zoveel tijd water te geven!

Bekijk ook:
Leukste pretparken van Nederland

De leukste hobby’s die we hebben overgehouden aan lockdowns 18

Haal jouw innerlijke bouwer naar boven

Te oud om te knutselen? Zeker niet. Je bent nooit te oud om te knutselen. Door te knutselen en bouwen kun je volledig ontspannen en jouw creativiteit de loop laten. Ga voor bouwpakketten voor volwassenen en laat al jouw knutseldromen uitkomen. Met deze bouwpakketten beleef je uren bouwplezier. Zet jouw favoriete voertuig, gebouw of huisje in elkaar en geef het een mooie plek in je huis. Tijdens het bouwen ontspan je niet alleen, je leert ook veel over verschillende mechanismen. Een 2-in-1 hobby dus! Wie wil er nou niet kunnen zeggen dat hij of zij de Eiffeltoren zelf heeft gebouwd?

De leukste hobby’s die we hebben overgehouden aan lockdowns 19

Schilder de mooiste creaties op nummer

Wilde jij altijd al een kunstwerk maken, maar heb je nooit geweten hoe? Dit hoeft geen droom meer te zijn met schilderen op nummer. Bij deze hobby verf je op een groot canvas waarop vakjes met nummers zijn afgebeeld. Zoek de juiste verf met het bijpassende nummertje en ga aan de slag. Uiteindelijk creëer jij zelf een mooi geheel. Schilder een Van Gogh of verf een eigen foto! Een schilderij van jouw gezin of huisdier door jou zelf gemaakt, hoe fantastisch is dat!

Bekijk ook:
Dit zijn de 10 leukste bordspellen aller tijden

De leukste hobby’s die we hebben overgehouden aan lockdowns 20

Bak (en eet) heerlijke gebakjes

Vond jij het vroeger altijd leuk om koekjes en cakejes te bakken? Breid dit nu een stap uit en word Heel Holland Bakt waardig. Het kan even duren voordat je alle technieken onder de knie hebt, maar dan heb je ook wat. En in de tussentijd kun je al jouw oefen gebakjes en taarten lekker opeten. Ontspan tijdens het bakken, eet jouw creaties op en misschien word jij na een tijdje wel de volgende winnaar van Heel Holland Bakt!

De leukste hobby’s die we hebben overgehouden aan lockdowns 21

Leer een nieuwe taal

Deze hobby is misschien wat intensiever en vergt wat meer doorzettingsvermogen. Maar hoe vet is het als je op vakantie de blits kunt maken terwijl jij de taal van dat land spreekt! Installeer een handige app, kijk series en luister muziek in de taal die jij wil leren. Wil je een stok achter de deur? Doe een betaalde cursus! Wil je niet te lang doen over een nieuwe taal leren? Ga dan voor een taal die veel op Nederlands lijkt. Denk bijvoorbeeld aan Duits of Deens. Voor je het weet taler du dansk!

De leukste hobby’s die we hebben overgehouden aan lockdowns 22

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

999

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.