Oktober’s Crypto presale gids: Wat zijn de beste 4 crypto ICO's van dit moment? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Oktober’s Crypto presale gids: Wat zijn de beste 4 crypto ICO’s van dit moment?

Het is bekend dat vroeg instappen bij de beste crypto presale potentieel levensveranderende rendementen kan opleveren. Het vinden van die perfecte Initial Coin Offers (ICO’s) kan echter soms aanvoelen als het zoeken naar een ruwe diamant. Gelukkig kan deze lijst met de beste crypto ICO’s helpen.

We hebben vier van de belangrijkste ICO projecten geïdentificeerd waar we in 2023 aandacht aan moeten besteden. Ze zijn geselecteerd op basis van verschillende factoren, zoals hun innovatieve oplossingen, prestaties van de presale en disruptief potentieel.

Blijf lezen om erachter te komen wat de vier beste ICO projecten kunnen zijn om in Oktober te kopen.

Beste crypto ICO’s om te kopen in Oktober:

  1. Shiba Memu: De door AI aangedreven mememarketingmachine
  2. Chancer: Decentralisatie van de gokwereld
  3. AltSignals: Handel transformeren via geavanceerde AI
  4. Metacade: Web3 speeltuin voor Play2Earn
Bekijk ook:
SEI en Shiba Memu blijven stijgen: Welk token is de beste crypto om nu in te investeren?

1. Shiba Memu: De door AI aangedreven marketingmachine

Ondanks dat Shiba Memu pas in juli werd gelanceerd, maakt het project nu al furore als een van de beste crypto presales van 2023. Terwijl de markt voor meme coins verzadigd is geraakt met coins die trots melden dat ze geen utility hebben, kiest Shiba Memu voor een andere route. Het is een maestro in zelfmarketing die 24 uur per dag actief is en AI gebruikt om de vraag naar zijn nieuwe ICO token, SHMU, te creëren en in stand te houden.

Gebouwd met behulp van geavanceerde AI technologie, zoals natuurlijke taalverwerking, sentimentanalyse en voorspellende analyses, houdt Shiba Memu zich actief bezig met potentiële investeerders op sociale media, stelt professionele persberichten op en exploiteert het markttrends. Sterker nog, Shiba Memu is ontworpen om elke dag slimmer te worden en zijn strategieën dynamisch te evalueren en aan te passen voor maximale impact.

De reactie op de nieuwe ICO van Shiba Memu spreekt boekdelen. De presale heeft al een duizelingwekkend bedrag van $3,1m opgeleverd, mede dankzij de dagelijkse prijsstijgingen. Deze prijsstijgingen zullen SHMU tijdens de presale met ongeveer 240% stimuleren! Met 27,1812% van die klim nog te gaan en een ongelooflijk innovatief voorstel, zou SHMU dit jaar een van de beste crypto ICO's kunnen zijn.

>>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je SHMU kunt kopen hier <<<

2. Chancer: Een sociale revolutie in weddenschappen

Als een van de beste crypto ICO’s in de scene gaat Chancer verder dan het gemiddelde ICO project; het is een sociale revolutie in de gokindustrie. Chancer is bedacht door de broers Paul en Adam Kelbie en biedt een peer-to-peer (P2P) platform voor gokken dat nog nooit eerder is vertoond.

Gebruikers kunnen voor vrijwel alles voorspellende markten creëren, van weddenschappen tussen vrienden tot mondiale evenementen. Weddenschappen, livestreams en profielen zijn eenvoudig te delen, waardoor Chancer een sociale, interactieve ervaring wordt.

Chancer is gebouwd op de Binance Smart Chain en pakt problemen aan zoals een gebrek aan transparantie, hoge kosten en trage transacties die gecentraliseerde platforms voor gokken teisteren. In plaats van de portemonnee van het huis te vullen, stelt Chancer de gokker centraal bij alles wat hij doet en gaat zelfs zo ver dat deze directe zeggenschap krijgt over de manier waarop het platform wordt beheerd.

De gebroeders Kelbie hebben het succes van Chancer geleid door rechtstreeks contact te leggen met investeerders op sociale media en verschillende uitdagingen aan te gaan met de ambassadeurs van het merk. Het is duidelijk dat hun impact voelbaar is: sinds de lancering heeft deze ICO crypto al een bedrag van $2,1m binnengehaald.

En voor vroege investeerders wordt de deal zelfs nog beter. De Kelbies houden twee enorme weggeefacties: maar liefst $100.000 aan CHANCER tokens en een all-inclusive reis naar Las Vegas!

>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je CHANCER kunt kopen hier <<<

Bekijk ook:
De beste crypto van 2023? Hoe vroeg instappen bij de presale van Chancer een rendement van 100x of meer kan opleveren

3. AltSignals: Door AI verbeterde trading signals binnen handbereik

Onder de crypto ICO’s in 2023 is AltSignals een hoogtepunt. AltSignals, opgericht in 2017, heeft meer dan 50.000 gratis abonnees en 1.400 VIP-leden verzameld en meer dan 3.700 trading signals verzonden met een indrukwekkende gemiddelde nauwkeurigheid van 64%. Maar dat is nog niet alles; AltSignals staat op het punt een niveau hoger te komen met ActualizeAI, een door AI verbeterde iteratie van zijn bestaande AltAlgo systeem, met als doel het winstpercentage van het platform tot boven de 80% te verhogen.

Het ASI token is de sleutel om aan deze actie deel te nemen. Het bezit van slechts 50.000 van deze ICO coins ontgrendelt levenslange toegang tot de baanbrekende signals van ActualizeAI. Deze signals zijn echter nog maar het begin van de voordelen. Beleggers kunnen bijvoorbeeld extra ASI tokens verdienen door deel te nemen aan de AI Members Club en exclusieve toegang te krijgen tot andere gloeiende crypto ICO's, opgepikt door de sentimentanalyse engine van ActualizeAI.

Vooruitkijkend is het platform van plan ActualizeAI technologie in licentie te geven aan financiële instellingen, een bewijs van hun vertrouwen in de mogelijkheden ervan. Investeerders hebben ook hun vertrouwen uitgesproken: Er is al een bedrag van $1,3m geïnvesteerd in wat een van de beste crypto presales van het jaar zou kunnen zijn.

>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je ASI kunt kopen hier <<<

Bekijk ook:
Alle feiten op een rijtje: PVE van Pikamoon of de winsten van AltSignals? Hoe zou je moeten investeren?

4. Metacade: De favoriete GameFi-hub in Web3

Metacade is meer dan zomaar een vermelding op de ICO lijst van 2023; het zal de thuisbasis worden van de bruisende GameFi industrie van Web3. Met een ambitieus doel om de grootste play-to-earn (P2E) arcade ter wereld aan te bieden, verzekerde Metacade zich van een voorsprong door eerder dit jaar meer dan $15 miljoen op te halen in de crypto presale.

Het platform heeft onlangs Metacade Lite uitgerold en biedt nu een breed scala aan klassieke en P2E games. Binnenkort zal Metacade naar verwachting de eerste Metagrant uitreiken. Metagrants stellen de community in staat om het geld van het platform te besteden aan de ontwikkeling van nieuwe games, die vervolgens worden gehost in de virtuele arcade van het platform.

Metacade doet zijn status als een van de beste crypto presales van 2023 eer aan en heeft al partnerschappen gevormd met opmerkelijke bedrijven binnen Web3, Metastudio en Metafuse. Dit voedt de opkomst ervan als een project waarmee rekening moet worden gehouden binnen GameFi. Voor iedereen die de beste crypto ICO’s in de gaten houdt, kan het over het hoofd zien van Metacade een cruciale fout zijn.

>> Vind meer informatie, inclusief over hoe je MCADE kunt kopen hier <<<

Bekijk ook:
Hebben de prijsvoorspelling en status van Solana veel invloed op Metacade (MCADE) en andere cryptocurrencies?

Wat is de beste crypto presale om in te investeren in Oktober?

Tot slot bieden deze vier ICO crypto’s elk een buitensporige kans op aanzienlijke rendementen in 2023 en daarna. Hun status onder de radar en hun potentieel om een duik te nemen op de markt voor crypto vertegenwoordigen aanzienlijke kansen voor degenen die willen investeren in crypto in Oktober.

Wil je vooruit komen in de wereld van crypto? Deze vier projecten zijn de moeite waard om aandacht aan te besteden:

  1. Shiba Memu
  2. Chancer
  3. AltSignals
  4. Metacade
935

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.