Hebben de prijsvoorspelling en status van Solana veel invloed op Metacade (MCADE) en andere cryptocurrencies? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Hebben de prijsvoorspelling en status van Solana veel invloed op Metacade (MCADE) en andere cryptocurrencies?

Het is duidelijk dat het voor Solana, ondanks de status van het project binnen de cryptoruimte, een vrij beroerde 12 maanden zijn geweest, met een prijsdaling van meer dan 90% ten opzichte van de all-time high tijdens de bull run van 2021. Ondanks de problemen heeft het gevestigde layer-1 protocol een recente prijsstijging gezien, waardoor degenen die belast zijn met het samenstellen van een prijsvoorspelling voor Solana zich afvragen of dit een teken kan zijn van betere tijden in het verschiet.

Nu veel analisten de prijsstijging toeschrijven aan de activiteit van whales op het netwerk, vragen velen in de ruimte zich ook af of de recente activiteit van Solana een impact kan hebben op de rest van de crypto – inclusief de ongelooflijke presale van Metacade, dat de cryptowereld op stormachtige wijze verovert met een enorme potentieel.

Wat is Solana?

Solana is een krachtig laag-1 protocol dat in 2018 werd gelanceerd. Het is ontworpen om de schaalbaarheids- en snelheidsproblemen op te lossen die andere blockchain netwerken hebben geplaagd. De technologie van Solana bereikt transactie verwerkingssnelheden tot 65.000 transacties per seconde (TPS), waardoor het een van de snelste blockchain platforms is binnen de ruimte.

Solana gebruikt een uniek consensusmechanisme genaamd Proof of History (PoH), dat de tijd die nodig is om transacties op het netwerk te bevestigen helpt te verkorten. PoH is een cryptografische klok die de volgorde en tijd van gebeurtenissen op de blockchain verifieerbaar vastlegt. Door PoH te gebruiken kan Solana transacties bijna onmiddellijk definitief maken, wat betekent dat gebruikers erop kunnen vertrouwen dat hun transacties zijn bevestigd en niet meer kunnen worden teruggedraaid.

Helaas is Solana geplaagd door lange periodes van downtime die technische interventie van het ontwikkelingsteam vereisten, wat niet goed te vergelijken is met de bijna constante uptime van andere laag-1 protocollen zoals Ethereum.

Bekijk ook:
Gamen als een pro? Dit zijn de beste gamemuizen van dit moment

Solana prijsvoorspelling: wat zal Solana bereiken in 2023?

Hoewel Solana enkele technische problemen heeft gekend, heeft het netwerk een sterke gemeenschap van ontwikkelaars in stand gehouden dankzij de lage kosten en de hoge transactiecapaciteit. Dit betekent dat als Solana betrouwbaarheid kan bewijzen, het een grote stijging van de transactievolumes zou kunnen zien als het één of twee sterke projecten heeft die hoge transactievolumes kunnen leveren.

Dit betekent dat terwijl de huidige prijs van SOL rond $21 ligt, houders hopen dat 2023 een prijs van $30-35 zou kunnen brengen als gevolg van een positiever sentiment ten aanzien van het project. Een prijsstijging tot $40 zou worden gezien als een enorme winst voor een project waarvan velen vreesden dat het verder zou dalen.

Wat is Metacade?

Metacade maakt een enorme indruk in de beleggingswereld als gevolg van de overtuigende en gedetailleerde whitepaper van het Metacade team. Hierin werden ambitieuze plannen geschetst om het Metacade ecosysteem te positioneren in het hart van de GameFi beweging, door het bouwen van de grootste play-to-earn (P2E) speelhal die er bestaat.

Metacade beschikt over een breed beloningssysteem, dat ervoor zorgt dat alle soorten gamers aan hun trekken komen en het bereik van Metacade in het proces maximaliseert. Naast de belonende gameplay van het project, variërend van casual tot serieus competitief, gaat Metacade nog verder door activiteiten te belonen die de algehele gebruikerservaring bevorderen. Dit betekent dat gebruikers beloningen kunnen verdienen voor het uitvoeren van taken zoals het delen van alpha en het schrijven van game reviews.

Met zoveel potentieel is het makkelijk te zien waarom de presale zo'n explosieve actie heeft gezien, met een ongelooflijke $14.2m opgehaald in slechts 18 weken, terwijl slimme investeerders zich haasten om te investeren in MCADE tokens tegen de bodemprijs die nog beschikbaar is in de presale.

Bekijk ook:
Ontdek de ultieme kracht van Sony ULT - De koptelefoons en speakers met verbluffende bas

Hoe werkt MCADE?

Het MCADE utility token speelt een cruciale rol in de werking van het Metacade ecosysteem door niet alleen de beloningsmogelijkheden te bieden, maar ook als de valuta van het ecosysteem.

Het houden van MCADE wordt verder gestimuleerd door staking opties waarmee houders een passief inkomen kunnen verdienen terwijl ze tokens vasthouden. Deze beloningen worden zelfs betaald in stablecoins om te voorkomen dat de vaste voorraad van slechts 2 miljard MCADE vermindert.

Hoe hoog kan MCADE stijgen in 2023?

In tegenstelling tot de Solana-prijsvoorspelling vragen veel analisten zich af hoe hoog MCADE kan stijgen in 2023, gezien de eerste technische releases die live gaan en de enorme opwinding in de hele crypto-industrie naarmate de bekendheid van het project groeit.

Naarmate het aantal gebruikers dat kiest voor investeren in MCADE toeneemt, is het bijna zeker dat het project een push van koopdruk op de MCADE token zal zien, en dit zou er dus gemakkelijk toe kunnen leiden dat MCADE nog dit jaar door de $1 barrière heen breekt.

SOL vs. MCADE: Wat is de betere investering?

Het lijdt geen twijfel dat Solana weliswaar langer bestaat en bekender is in de cryptowereld, maar deze factoren kunnen het project als investering tegenwerken ondanks de status, zoals we terugzien in de prijsvoorspelling van Solana. Met een verbluffende hoeveelheid potentieel in een sector van crypto die naar verwachting dramatisch zal groeien, lijkt Metacade een zeldzame kans voor slimme beleggers om astronomische winsten te behalen door te investeren in MCADE tokens voordat de presale eindigt.

Je kunt hier deelnemen aan de Metacade presale.

2.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.