De beste crypto van 2023? Hoe vroeg instappen bij de presale van Chancer een rendement van 100x of meer kan opleveren 14
Saved Read later
Deel dit bericht

De beste crypto van 2023? Hoe vroeg instappen bij de presale van Chancer een rendement van 100x of meer kan opleveren

Hoewel veel crypto presales komen en gaan, zijn er slechts een paar goed voor de lange termijn. Een presale die sommige investeerders al hebben getipt als de beste crypto van 2023 is die van Chancer (CHANCER), een platform dat het opneemt tegen de enorme gokindustrie.

Lees verder om erachter te komen wat Chancer is, waarom het de beste crypto van dit jaar zou kunnen zijn en waarom 100x winst zeker mogelijk is voor degenen die vroeg investeren.

Waarom Chancer de beste crypto zou kunnen zijn om in te investeren in 2023

Zou de toekomst van weddenschappen kunnen liggen in de gedecentraliseerde wereld van blockchain? Als je afgaat op het enthousiasme rond de presale van Chancer, kan het antwoord een volmondig “ja” zijn.

In 2022 bereikte de conventionele gokindustrie een gigantische waardering van $63,53 miljard; de industrie is echter zelfgenoegzaam geworden met betrekking tot innovaties en het verbeteren van het aanbod, waardoor gebruikers vaak een minder dan bevredigende ervaring hebben.

Maak kennis met Chancer, een nieuwe oplossing die in schril contrast staat met dit paradigma, met een ontwrichtend en gebruikersgericht ontwerp.

Wat doet Chancer precies anders? Een gedecentraliseerd, peer-to-peer (P2P) platform voor online gokken waar gebruikers geen simpele gokkers zijn, maar marktmakers en belangrijke besluitvormers.

Van het creëren van eigen gokmarkten tot het beïnvloeden van de werking van het platform, de controle ligt in de handen van de gebruikers. Zonder compromissen, eerlijk en transparant, probeert Chancer de macht terug te brengen naar waar deze thuishoort: bij de gebruikers zelf.

Deze transformatieve visie heeft belangstelling gewekt en heeft geleid tot een golf van investeringen in de doorlopende presale, die slechts 6 weken na de lancering al een indrukwekkend bedrag van $952k heeft opgeleverd. Dit heeft internationale erkenning gekregen en Chancer wordt nu op verschillende sites geprezen als een van de volgende grote crypto projecten.

Het potentieel van Chancer om het traditionele landschap van de gokindustrie op zijn kop te zetten, is de reden waarom veel vooruitstrevende investeerders het bestempelen als potentieel een van de beste crypto’s van 2023.

Maar het is niet alleen het gedecentraliseerde platform voor online gokken dat de interesse wekt. Tijdens de presale organiseert Chancer een reeks weggeefacties, met als hoofdprijs een genereuze jackpot van $100.000 aan Chancer tokens.

Het potentieel voor aanzienlijke waardering in het CHANCER-token is enorm, en de sterke start wijst op een uitzonderlijk mooie toekomst.

Bekijk ook:
Shiba Memu: Maak kennis met de meme coin van de volgende generatie die met behulp van AI zelf de marketing doet

Wat is Chancer?

Chancer, bedacht door de innovatieve geesten van de gebroeders Adam en Paul Kelbie, is een kracht die het in zich heeft om de statische wereld van online gokken te veranderen.

De broers identificeerden onbenut potentieel in een sector die wordt gedomineerd door winstgedreven gecentraliseerde bookmakers. Ze realiseerden zich dat een gedecentraliseerd P2P-model het antwoord zou kunnen zijn waar veel personen die online gokken naar op zoek zijn.

In de kern draait het bij Chancer allemaal om gepersonaliseerde gokervaringen. Het platform stelt gebruikers in staat om hun eigen markten op te zetten en op vrijwel alles te gokken – van de resultaten van sportevenementen en verkiezingen tot een vriendschappelijke weddenschap op van alles onder vrienden of collega's.

Gebruikers bepalen hun eigen kansen en selecteren de resolutiebronnen, waardoor een interactieve gokervaring ontstaat die de beperkingen van traditionele bookmakers ver overstijgt.

En in tegenstelling tot deze gecentraliseerde bookmakers, die de kansen in hun voordeel verdraaien voor winst, opereert Chancer op basis van een meer rechtvaardige filosofie.

Er is geen winstoogmerk of een groep aandeelhouders die tevreden gesteld moeten worden; Chancer wil gewoon een aantrekkelijke en meer aangename omgeving voor online gokken bouwen waar gebruikers over de hele wereld kunnen communiceren en plezier kunnen hebben.

Gebouwd op de Binance Smart Chain, zijn de transacties van Chancer snel, openbaar en hebben ze bijna minimale kosten. Deze blockchain stichting maakt de weg vrij voor Chancer om te evolueren naar een volledig gedecentraliseerd ecosysteem.

De plannen omvatten de integratie van gedecentraliseerde gegevensopslag, kwadratisch bestuur stemmen en toestaan dat de code open-source is, wat de toewijding van Chancer aan transparantie en empowerment van gebruikers belichaamt.

Bekijk ook:
Alle feiten op een rijtje: PVE van Pikamoon of de winsten van AltSignals? Hoe zou je moeten investeren?

Hoe werkt Chancer?

Centraal in het platform van Chancer staat het CHANCER-token. Het token wordt gebruikt om weddenschappen te plaatsen, uitbetalingen te ontvangen en beloningen te verdienen in het Chancer ecosysteem. Hierdoor zou dit utility token een aanzienlijke vraag moeten zien naarmate het platform groeit. Bij het Share2Earn programma van Chancer krijgen gebruikers CHANCER tokens voor het opzetten van markten voor online gokken en het aanmoedigen van deelname. Stel dat een market maker een aanzienlijke aanhang heeft of een groep gewillige vrienden – dat kan hen extra CHANCER tokens opleveren voor het promoten van het platform.

Gelukkig maakt Chancer het delen van deze markten gemakkelijk. Zo maakt de integratie met WebRTC van Google livestreams bij realtime scores en resultaten mogelijk.

Bovendien stimuleert Chancer loyaliteit. Het heeft een regeling opgezet die kortingen biedt aan de meest frequente gebruikers, waardoor hun gokervaring en potentiële opbrengsten worden verbeterd. 20% van alle smart contractkosten wordt ook toegewezen aan een geregistreerde liefdadigheidsinstelling, die wordt bepaald door de community.

Met een model dat is gebouwd rond inclusiviteit, transparantie en plezier voor zijn gebruikers, lijkt Chancer klaar voor exponentiële groei in de komende maanden en jaren.

Chancer prijsvoorspelling

In de huidige fase 1 van de presale staat de prijs van het token van Chancer op $0,01, maar aan het einde van de presale zal het $0,021 per token bereiken, waardoor het een marktkapitalisatie van $31,5 miljoen heeft. Dat is echter nog maar het begin.

Analisten voorzien een explosieve groei voor CHANCER als een van de beste crypto's van dit jaar. Een winst van 100x ten opzichte van de uiteindelijke presale prijs zou een verbazingwekkende marktkapitalisatie van $3,15 miljard opleveren – met een bull run aan de horizon, behoort dit cijfer zeker tot de mogelijkheden.

Mis het niet: Chancer zou wel eens de beste crypto om in 2023 in te investeren kunnen zijn

Kortom, Chancer vertegenwoordigt een transformatieve sprong in de industrie voor online gokken. Het unieke P2P-model wijkt aanzienlijk af van traditionele platforms voor online gokken en het potentieel om de industrie enorm te verstoren, onderscheidt Chancer als een van de beste mogelijkheden om te investeren in crypto van dit jaar.

Nu analisten 100x winst voorspellen, kan er geen beter moment zijn om te investeren. Early adopters zijn misschien wel de grootste winnaars, vooral gezien het feit dat als het een marktkapitalisatie van $1,5 miljard zou bereiken in de volgende bullmarkt, dat 100x rendement ten opzichte van de huidige prijs zou betekenen. Stap in op de begane grond: het zou wel eens de slimste gok kunnen zijn die je dit jaar maakt.

Je kunt hier deelnemen aan de CHANCER presale.

1.1k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.