€20.000 aan coke? Verpest! Door wilde zwijnen 12
Saved Read later
Deel dit bericht

€20.000 aan coke? Verpest! Door wilde zwijnen

Een groep drugsdealers in het Italiaanse Toscane loopt maar liefst €20.000 aan inkomsten mis. De groep had een aantal kilo's cocaïne verstopt in een bos in de Italiaanse regio. Op deze manier hoopten ze de politie te slim af te zijn. Echter had de groep geen rekening gehouden met het bestaan van wilde zwijnen.

Onderzoek naar moord

De politie kwam de verdachten onverwachts tegen in een onderzoek naar moord. Een van de verdachten in de zaak met de cocaïne was eerder in verband gebracht met een moordzaak. In een telefoongesprek, waarin vrij veel codetaal werd gebruikt, kwam naar voren dat de zwijnen hadden huisgehouden bij de geheime opslagplaats in het bos. De politie ging op onderzoek uit en vond al gauw de open gereten cocaïne van de zwijnen.

Vier verdachten aangehouden

Na het vinden van de cocaïne zijn er vier personen aangehouden. Het gaat hierbij om drie Albanezen en één Italiaan. De vier zouden regelmatig te vinden zijn in nachtclubs en uitgaansgebieden waar zij hun cocaïne verhandelden. Hoe de wilde zwijnen hun vermoedelijk eerste drugstrip hebben ervaren is niet bekend.

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Steeds vaker problemen met wilde zwijnen

Waar de zwijnen in dit verhaal natuurlijk de helden zijn, zijn ze steeds vaker in het nieuws in Italië. Vaak niet positief. De wilde zwijnen zorgen in Italië voor tal van problemen. Onlangs nog werd bekend dat zeker 10.000 ongelukken in het verkeer per jaar direct te wijten is aan de dieren. Daarnaast zijn boeren en burgers het over het algemeen ook zat. Steeds vaker doen er zich gevaarlijke situaties voor en worden complete gewassen kapot gemaakt. Ondanks het feit dat de dieren een aantal jaren bijna uitgestorven waren, zijn ze inmiddels terug. Naar schatting leven er nu zo'n twee miljoen wilde zwijnen in heel Italië.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.