geheime deur
Saved Read later
Deel dit bericht

Vrouw ontdekt geheime deur in hotelkamer en maakt video van wat erachter zit

Ken je die horrorfilms waarin een gluurder vanachter een doorkijkspiegel meekijkt naar wat stelletjes allemaal doen in een hotelkamer? Dit is zo’n verhaal. De Mexicaanse Diana Álvarez Ramíre had een hotelkamer geboekt, maar kon nooit vermoeden wat ze ontdekte toen ze in de kledingkast van haar kamer keek. Achter de geheime deur stond haar een creepy verrassing te wachten.

Geheime deur in hotelkamer

Diana Álvarez kan een heerlijk weekend in een hotel wel waarderen en al helemaal als er een jacuzzi en een walk-in-closet aanwezig is. Ze boekte daarom samen met haar vriend op 6 juni 2023 een hotel in haar thuisland om te genieten van comfort en luxe. Toen ze een rondje in de kamer maakte, ontdekte ze al snel een vreemd detail in de kledingkast van haar hotelkamer.

In de onderstaande video is te zien hoe de Mexicaanse haar kledingkast onderzoekt en tot de afgrijselijke ontdekking komt dat er een verborgen deur in haar kledingkast is te vinden. Als ze deze verborgen deur opent, komt ze in een gang dat onderdeel uitmaakt van een gangenstelsel dat tot ver onder het hotel doorloopt. Stel je voor dat iemand zomaar via een geheime deur je hotelkamer in kan lopen, of staat te gluren in de kast.

Toen ze de video online zette ging deze meteen viral. Het zou het werk van een gluurder kunnen zijn, maar omdat het om Mexico gaat werd de link met mensenhandel al snel gelegd. Mexicanen zijn meesters in het graven van tunnels voor het vervoeren van drugs en mensen naar Amerika. De beelden zijn op zijn minst creepy te noemen. Check ze en oordeel zelf.

@scaryoffice

Whatre you doing in this situation? On June 6, 2023, Diana Álvarez Ramíre uploaded this video of this secret tunnel under her hotel room through her closet. Many viewers claim that it could have been used for spying or human trafficking. Her guest with her was afraid to go down further but verified it was connected to a system of tunnels. The tunnels hidden in hotel closets appear to be a strange recurrence. On July 12, 2023 it was announced that several hotels were being sued for their connections to human trafficking. #creepy #scary #humantraffickingawareness #narnia #hotelhorrorstories #horrortok #spooky #fypシ #horrorlovers #truecrimetiktok

♬ original sound – Scary Office

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

296

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.