Mexicaanse politie heef tijger in kofferbak gevonden
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit werd door de Mexicaanse politie gevonden in een kofferbak

Ben je met de auto weleens staande gehouden door de politie? Dat is ons allemaal weleens overkomen. Misschien heb je te hard gereden of ging het om een preventieve blaastest. Nu is vooral de Mexicaanse politie wel iets gewend, maar van deze vondst viel hun mond open van verbazing. Toen de agenten de kofferbak opende, vonden zij namelijk een tijgerwelpje.

Mexicaanse politie haalt auto aan de kant

Het bizarre incident speelde zich af in Mexico, in de stad El Marqués. De Mexicaanse agenten hadden natuurlijk nooit voorzien dat er een tijgertje in de kofferbak verstopt zat. Hoe hebben zij dit toch ontdekt? Nou ja, we kunnen stellen dat de inzittenden hun eigen glazen hebben ingegooid.

De bestuurder vertoonde namelijk opvallend rijgedrag, waarna de agenten besloten om de auto aan de kant te halen. Vervolgens zijn de agenten met de inzittenden in gesprek gegaan, maar dat werd op zijn zachtst gezegd niet gewaardeerd.

Bekijk ook:
NHS geeft bizar kijkje in onnodige 112-meldingen in Verenigd Koninkrijk

Op de vlucht

Tijdens het gesprek met de agenten lieten de inzittenden van de auto duidelijk merken dat zij niet gediend waren van de actie, en probeerden zelfs verschillende keren op de vlucht te slaan. Dit gedrag leek voor de agenten reden genoeg om de auto door te spitten. Hier zat duidelijk een luchtje aan.

https://twitter.com/gchahal/status/1608165375874846721

Tassen, wapens en een tijger

De kofferbak werd geopend door de agenten en zij vonden vervolgens een jong tijgerwelpje. Het jonkie zat verstopt tussen grote tassen. Behalve het tijgertje en de tassen, werden ook een aantal wapens gevonden. Deze vondst verklaard hoogstwaarschijnlijk de vluchtpoging van de inzittenden. Veel Mexicaanse bewoners bezitten wilde dieren, maar dit mag niet zomaar.

De politie heeft na de vondst een onderzoek ingesteld naar waar het tijgertje vandaan komt. Ook gaat de politie na hoe de inzittenden aan het dier zijn gekomen. De welp wordt opgevangen door professionele dierenverzorgers en is – gelukkig – in goede handen.

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.