Vreemde moordwapens
Saved Read later
Deel dit bericht

Vreemde moordwapens

Mensen komen op de meest vreemde en verschrikkelijke manieren aan hun einde. Zolang de mensheid bestaat zijn we creatief in het ombrengen van onze medemens. Een mes en een vuurwapen zijn saai als je deze moordwapens vergelijkt met de wapens die in dit artikel zijn beschreven. Dit is een lijstje met vreemde moordwapens.

Bakboter

Vreemde moordwapens 15

Op het Italiaanse eiland Sicilië was een veertigjarige man net gescheiden van zijn vrouw, dat ging hij vieren in de kroeg. De scheiding was een ware oorlog geweest, daarom besloten zijn ex-vrouw en haar nieuwe vriend hem een lesje te leren. Zij wachtten tot hij thuiskwam en propte hem daarna een bakje bakboter in zijn mond. De man was te dronken om iets uit te brengen en stierf door verstikking. Het boterde al langer niet tussen de twee ex-geliefden.

Beha

Vreemde moordwapens 16

In Siberië is het ijskoud. Daar drinken ze sterke wodka om warm te blijven. Zo ook een Siberische vrouw en haar echtgenoot op een koude winteravond. Toen drank op was klopten ze bij een buurman aan om te vragen of ze een fles wodka van hem mochten lenen. Toen de buurman weigerde werd de vrouw zo kwaad dat ze haar beha uittrok en hem ermee wurgde. Misschien de volgende keer toch maar een bos hout voor de deur om warm te blijven.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

Vagina

Een vrouw in Brazilië heeft een wel heel creatieve manier gevonden in een poging om haar man te vermoorden. Ze smeerde haar vagina in met gif en nodigde haar man uit om haar te beffen. De man kreeg argwaan omdat haar vagina een vreemde lucht had. Ze had niet door dat ze zelf ook gevaar liep, dus bracht haar man haar naar het ziekenhuis, waar ze werd behandeld. Wij vinden het oprecht een kutstreek.

Oogdruppels

Ja je leest het goed, oogdruppels. Een vrouw uit South-Carolina heeft haar man naar de andere kant geholpen door middel van een dosis oogdruppels. Haar man bleek plotseling overleden en de rouwende weduwe stond huilend aan zijn graf. Maar de politie kreeg toch argwaan en liet een autopsie uitvoeren. Daaruit bleek dat er een hoge dosis Tetrahydrozoline in zijn bloed zat, een chemisch product dat in oogdruppels te vinden is. De vrouw bekende haar daad, blijkbaar zag ze het niet meer zitten.

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Sierplant

Vreemde moordwapens 17

Een brandweerman uit het Belgische Lauwe heeft zijn vrouw vermoord met de giftige bonen van een sierplant. Nadat zijn vrouw onwel was geworden bracht hij haar naar een nabijgelegen ziekenhuis, waar ze niet lang erna overleed. Het ziekenhuispersoneel vertrouwden de boel niet en lieten sectie op het lichaam plegen. Ze vonden de giftige stof ricine in haar bloed, afkomstig uit de bonen van een sierplant in zijn huis. De man ontkent stellig dat hij verantwoordelijk is voor haar dood, maar het bewijs staat op de vensterbank. Hij had beter eerst de bloemetjes buiten kunnen zetten.

Bekijk ook:

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.