Daten ten tijde van Corona? 5 dingen die je WEL kunt doen! 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Daten ten tijde van Corona? 5 dingen die je WEL kunt doen!

Het leven als datende vrijgezel is er niet echt gemakkelijker op geworden de laatste tijd. Had je net die ene fantastische match, komt ineens Corona om de hoek kijken. Nu is het aan jou de taak om die match ook gewoon goed te houden totdat jullie elkaar EINDELIJK een keer in het echt kunnen zien. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Zorg ervoor dat je niet gefriendzoned wordt en hou het leuk voor jullie allebei. Dan heb je best wel een goede kans dat dit ook helemaal fantastisch uitpakt!

Doe meer dan alleen chatten

Eerlijk is eerlijk. Als je elkaar net leert kennen wil je gewoon graag ook een beeld bij iemand hebben. En nee, met dat beeld bedoelen we niet die ene foto uit zijn of haar datingprofiel. Je wil iemand in beweging zien, je wilt iemands stem horen. Kijken of die klik er ook is als jullie naar elkaar kijken. Voeg elkaar daarom ook zeker na een tijdje toe buiten de desbetreffende datingapp om. Bijvoorbeeld op Skype of FaceTime kun je videobellen met elkaar. Live beeld en iemand horen. Maar je kunt ook spraakberichten naar elkaar toesturen. Zo krijg je in ieder geval direct al een hele andere band met iemand dan wanneer je alleen maar aan het chatten bent.

Bekijk ook:
Om deze reden zou je altijd een rol toiletpapier in de koelkast moeten bewaren

Zie het als een uitdaging

Daten is natuurlijk voor veel mensen al een uitdaging apart. Maar zie dit hele quarantainegebeuren van de overheid als een extra uitdaging. Het geeft in ieder geval iets extra's aan jullie relatie als jullie je nu al door deze stressvolle tijd heen slaan. Want hoe lang het allemaal nog gaat duren, dat weet niemand. Eigenlijk is het gewoon een wekenlang durend voorspel voordat jullie elkaar eindelijk kunnen ontmoeten.

Romantisch online dineren

Ja, je was natuurlijk allang uiteten gegaan met je date. Maar het is niet anders. Ook al willen jullie het nog zo graag, het restaurant is toch gesloten. Maar wel kun je, wanneer je het adres van de ander weet, eten bestellen en laten bezorgen bij je date. Of je spreekt samen af wat jullie gaan koken en gaan vervolgens via Skype, FaceTime of WhatsApp zitten eten. Het is natuurlijk misschien niet de meest ideale situatie, maar leuk is het wel!

Bekijk ook:
Werkdruk verlagen: met deze tips doe je dat zelf

Ga ouderwets kaarten en brieven sturen

Tsja, je moet toch wat in deze tijd. De postbezorgers draaien inmiddels al flink wat extra uren door het aantal pakketten en brieven wat, ook in deze tijden, bezorgt moet worden. Maar het is toch best wel leuk en romantisch om elkaar een brief te schrijven of een kaartje te sturen. Iets wat je anders waarschijnlijk helemaal niet zou doen, maar nu heb je de kans!

Ga samen films en series kijken

Natuurlijk, wanneer je alleen bent is het veel minder leuk om een film of serie te kijken. Stel daarom voor om samen, tegelijk een film of serie te kijken, heb je toch nog iemand om er mee over te praten. Wanneer je een beetje goed timet zitten jullie op precies dezelfde seconde van de serie of film. Ideaal toch?

Bekijk ook:

Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.