in ,

Onze Jongens in Miami eerder on demand te zien

onze jongens in miami

 

De meeste vrouwen onder ons zullen gelijk weten wie ‘Onze Jongens’ zijn. De nieuwste film ‘Onze Jongens in Miami’ ging op 30 januari in première. Door de coronacrisis heeft distributeur Dutch Filmworks besloten om de film eerder dan gepland on demand te zetten.

Genieten

De distributeur wilt ons allemaal een handje helpen om de coronacrisis thuis door te komen. We kunnen nu net zo goed van de film genieten, toch? Jim Bakkum speelt de hoofdrol in deze heerlijke film. De mannelijke strippers zijn vanaf 1 mei te zien via Pathé Thuis, iTunes, KPN en Ziggo.

Onze Jongens in Miami

Zoals de titel al doet vermoeden speelt de film zich grotendeels in Miami af. Jorrit, Jim Bakkum’s personage, zou hier na het verbreken van zijn relatie een stripclub openen in de eerste film. De opbrengst in de bioscopen was niet te zuinig. De film heeft maar liefst 2,6 miljoen euro aan bioscoopopbrengst opgeleverd voordat deze door coronamaatregelen moesten sluiten. De originele film heeft iets meer dan 3 miljoen euro opgeleverd in de bioscoop, het vervolg belooft dus ook net zo’n spektakel te worden.

Geschreven door Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 22 en oorspronkelijk kom ik uit Zeeland maar ik woon sinds 2018 in Ridderkerk, verhuisd voor de liefde. Bij die verhuizing kwam ook gelijk de titel stiefmoeder, gratis en voor niets! Alhoewel ik liever bonus moeder gebruik, het woord stiefmoeder heeft zo'n negatieve reputatie dankzij Disney. Ik ben graag op de hoogte van wat er allemaal om ons heen gebeurt en schrijf hier dan ook graag over als ik er tijd voor kan vinden. Met drie kinderen in huis is tijd voor jezelf niet altijd even makkelijk te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Polaroid brengt Barbie camera opnieuw uit

Vreemde moordwapens

Vreemde moordwapens