onze jongens in miami
Saved Read later
Deel dit bericht

Onze Jongens in Miami eerder on demand te zien

 

De meeste vrouwen onder ons zullen gelijk weten wie ‘Onze Jongens' zijn. De nieuwste film ‘Onze Jongens in Miami' ging op 30 januari in première. Door de coronacrisis heeft distributeur Dutch Filmworks besloten om de film eerder dan gepland on demand te zetten.

Genieten

De distributeur wilt ons allemaal een handje helpen om de coronacrisis thuis door te komen. We kunnen nu net zo goed van de film genieten, toch? Jim Bakkum speelt de hoofdrol in deze heerlijke film. De mannelijke strippers zijn vanaf 1 mei te zien via Pathé Thuis, iTunes, KPN en Ziggo.

Onze Jongens in Miami

Zoals de titel al doet vermoeden speelt de film zich grotendeels in Miami af. Jorrit, Jim Bakkum's personage, zou hier na het verbreken van zijn relatie een stripclub openen in de eerste film. De opbrengst in de bioscopen was niet te zuinig. De film heeft maar liefst 2,6 miljoen euro aan bioscoopopbrengst opgeleverd voordat deze door coronamaatregelen moesten sluiten. De originele film heeft iets meer dan 3 miljoen euro opgeleverd in de bioscoop, het vervolg belooft dus ook net zo'n spektakel te worden.

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.