in ,

Onze Jongens in Miami eerder on demand te zien

onze jongens in miami

 

De meeste vrouwen onder ons zullen gelijk weten wie ‘Onze Jongens’ zijn. De nieuwste film ‘Onze Jongens in Miami’ ging op 30 januari in première. Door de coronacrisis heeft distributeur Dutch Filmworks besloten om de film eerder dan gepland on demand te zetten.

Genieten

De distributeur wilt ons allemaal een handje helpen om de coronacrisis thuis door te komen. We kunnen nu net zo goed van de film genieten, toch? Jim Bakkum speelt de hoofdrol in deze heerlijke film. De mannelijke strippers zijn vanaf 1 mei te zien via Pathé Thuis, iTunes, KPN en Ziggo.

Onze Jongens in Miami

Zoals de titel al doet vermoeden speelt de film zich grotendeels in Miami af. Jorrit, Jim Bakkum’s personage, zou hier na het verbreken van zijn relatie een stripclub openen in de eerste film. De opbrengst in de bioscopen was niet te zuinig. De film heeft maar liefst 2,6 miljoen euro aan bioscoopopbrengst opgeleverd voordat deze door coronamaatregelen moesten sluiten. De originele film heeft iets meer dan 3 miljoen euro opgeleverd in de bioscoop, het vervolg belooft dus ook net zo’n spektakel te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.