Verbazing om naam pasgeboren kind Elon Musk 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Verbazing om naam pasgeboren kind Elon Musk

Elon Musk heeft zijn “moment of fame” weer gehad voor deze week. Hij heeft namelijk zijn pasgeboren kind wel een heel bijzondere, buitenaardse, naam gegeven. En dat zorgde wereldwijd voor veel verbazing.

De oprichter en CEO van onder andere Tesla en SpaceX is deze week vader geworden van zijn zesde kind. Samen met zijn huidige vriendin, zangeres Grimes, zette het echtpaar een jongetje op de wereld. Het jongetje moet het alleen niet met een doorsnee naam doen, maar gaat als X Æ A-12 door het leven. In de onderstaande tweet legt ze uit waar de naam voor staat:

Wettelijk onmogelijk

Helaas voor de ouders wordt de nieuwe naam niet de realiteit, tenminste wettelijk gezien. De Amerikaanse site TMZ sprak met de dienst bevolking in Los Angeles, waar het jongetje geboren is en waar het moet worden ingeschreven. In dit gesprek kwam naarvoren dat het wettelijk gezien niet kan en mag. Het is in Callifornie verboden om cijfers of symbolen te verwerken in een naam.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Roepnaam blijft

Hoe de trotse ouders hun zoon officieel gaan benoemen op het geboortecertificaat is nog onduidelijk. Veel trekken ze zich er echter niet van aan, de roepnaam van het jongetje blijft namelijk gewoon hetzelfde: X Æ A-12. Hoe de jongen hiermee aangesproken zal worden als hij voor het eerst naar school gaat wordt dus nog spannend.

Deel dit bericht
Read later
Thymo

Mijn naam is Thymo, schrijver, vormgever en online marketeer die sinds februari 2020 actief is op Trending.nl. Ik ben dol op het volgen van de laatste trends op gebied van gezondheid, technologie en lifestyle. Dat is ook de reden dat ik schrijf voor Trending.nl.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.