in ,

AngryAngry

Opportunisten verkopen Thuisbezorgd en PostNL jassen op marktplaats om avondklok te omzeilen

Slim of gewoon hondsbrutaal?

Op Marktplaats worden sinds kort jassen van Thuisbezorgd en PostNL aangeboden. Kopers zouden hiermee de avondklok kunnen omzeilen.

Het nieuws dat het kabinet overweegt om een avondklok in te voeren, heeft op marktplaats een nieuwe handel teweeggebracht. Er worden nu namelijk jassen van Thuisbezorgd en PostNL tegen hoge prijzen aangeboden. Met de jassen kan de koper proberen de avondklok te omzeilen. Immers; mensen met een geldig beroep, zoals werknemers van Thuisbezorgd of PostNL, mogen tijdens de avondklok gewoon nog over straat.

Bekijk ook:
Poll: Ben je voorstander van een avondklok?

De jassen worden momenteel voor hoge prijzen aangeboden. Een van de aanbieders vraagt maar liefst 120 euro voor één jas. Een flinke prijs, terwijl de jas normaal gesproken veel minder waard is.

Screenshot van Marktplaats.nl met zoekopdracht “thuisbezorgd jassen”

Thuisbezorgd regeerde op Twitter handig op de ontstaande handel. In een tweet laat het bedrijf weten dat ze nog nieuw personeel zoeken. Zo kan je tijdens de avondklok nog naar buiten, met een legitieme reden:

Of het slim is om zo’n jas als vermomming te gebruiken om de avondklok te omzeilen is maar de vraag. Als de politie je aanhoudt, moet je namelijk kunnen aantonen met een verklaring dat je daadwerkelijk op straat mag zijn.

Grappige reacties op Twitter over avondklok

Op Twitter is #avondklok trending. In veel tweets worden nog meer (niet serieuze) tips gedeeld over hoe men de avondklok kan omzeilen.

Deze twitteraar heeft wel een heel speciaal huisdier:

En met deze fiets kan je wellicht ook over straat. Maar of dat zo slim is..

En met dit lease-pakket kan je ook nog met een goede reden naar buiten:

 

Foutje gezien? Laat het ons weten! Selecteer de tekst en druk Ctrl+Enter.

Geschreven door Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

hoe hadden dinosaurussen seks

Hoe hadden dinosaurussen seks?

Zo maak jij je woonkamer winterproof