Navigatie stuurt al 5 auto's de oude haven van Marseille in 14
De oude haven van Marseille
Saved Read later
Deel dit bericht

Navigatie stuurt al 5 auto’s de oude haven van Marseille in

Het gebeurt ons allemaal wel eens dat we de aanwijzingen van onze navigatie in twijfel trekken. Maar een man in het Zuid-Franse Marseille ging blind op de aanwijzingen uit zijn dashboard en reed aldus de scheepshelling in de Vieux-Port af, rechtstreeks de metersdiepe haven in.

De vijfde alweer

De 56-jarige Fransman was echter niet de eerste die een dergelijk ‘freak accident’ overkwam. Inmiddels is hij al de vijfde die op dezelfde plaats de plomp in is gegaan. Het lijkt erop dat navigatiesystemen op de betreffende plek een tunnel aangeven. Je gaat daar inderdaad naar beneden, maar daar houdt de vergelijking dan ook mee op.

Automobilist in shock

Tot ieders opluchting had het ongeval geen tragische gevolgen. De automobilist wist via het raam uit zijn auto te klimmen en werd door de inmiddels aanwezige brandweer opgevangen. Naast onderkoeling en een shock hield de man verder geen nadelige gevolgen aan zijn avontuur over. Volgens de politie had het ongeval echter een dramatische afloop kunnen hebben. Om soortgelijke ongevallen in de toekomst te voorkomen worden de incidenten gemeld bij de verkeersveiligheidsdienst en politie. Wat die er verder mee gaan doen is nog niet bekend, maar het plaatsen van een slagboom bij de helling zou een mooi begin zijn.

Deel dit bericht
Read later
Marco

Hallo, mijn naam is Marco en sinds 2019 schrijf ik over verschillende onderwerpen en zaken die mij interesseren. Ik ben geboren in Amsterdam, maar woon inmiddels al meer dan 30 jaar in Zoetermeer. Ik ben een groot liefhebber van Amerikaanse sporten (m.n. Honkbal en Basketbal) en schrijf hier bij gelegenheid ook graag over.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.5k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.