in ,

Motorrijders in 11 minuten van Breda naar Rotterdam

De politie is op zoek naar deze motorrijders

 

Een filmpje met motorrijders die in elf minuten van Breda naar Rotterdam rijden, is momenteel viral in Nederland. De snelheidsduivels zijn nu ook op de radar gekomen bij de politie, die zijn momenteel op zoek naar getuigen. 

In elf minuten van Breda naar Rotterdam, normaal gesproken doe je daar zeker een half uur over, maar deze motorrijders laten zien dat het ook sneller kan. Sneller betekent alleen niet veiliger, want met deze snelheden zit een ongeluk in een klein hoekje. En als je dan een ongeluk krijgt, dan is het maar de vraag of je het overleefd. En dan hebben we het nog niet eens over het gevaar dat ze vormden voor andere weggebruikers. Gelukkig ging het dit keer goed, maar met een beetje pech had het zomaar anders kunnen aflopen.

De politie is ook geen fan van deze roekeloze actie en is nu op zoek naar de motorrijders. De politie vraag getuigen zich te melden en is tevens op zoek naar autorijders die dashcam of andere beelden hebben van deze dwaze weggebruikers.

Bekijk ook:
Ophef over Netflix-film Cuties

Dodelijke verkeersongelukken in Nederland

In Nederland sterven er jaarlijks honderden mensen door een verkeersongeval. Volgens cijfers van het CBS waren er in 2018 er 678 dodelijke slachtoffers bij verkeersongevallen. Daarvan reden er 42 op een motorfiets. De meeste dodelijke ongevallen vonden plaats in Noord-Brabant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.