daley blind defibrillator
Oleksandr Prykhodko/123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Defibrillator Daley Blind gaat af tijdens wedstrijd

Tijdens een oefenwedstrijd van Ajax tegen Hertha BSC is het niet goed gegaan met Blind. Hij ging uit het niets op de vloer zitten waarop het spel gelijk stil gelegd. Daleey blind heeft een ICD, een soort defibrillator, welke af is gegaan in de 79e minuut. 

Daley Blind defibrillator

Vorig jaar ging Daley Blind tijdens de thuiswedstrijd in de Champions League tegen Valencia ineens naar de grond. Er was niemand bij hem in de buurt. Later bleek uit onderzoek in een ziekenhuis dat zijn hartspier ontstoken was. Naar aanleiding van de resultaten is er een defibrillator aangebracht bij de verdediger. Rond februari hebben de doktoren toestemming gegeven om weer te voetballen.

Hoe gaat het met Daley Blind?

Erik ten Hag heeft de camera's te woord gestaan en verteld dat alles goed was met Blind.

“Hij heeft geen klachten en voelt zich prima. Hij is op tijd gewisseld en nadat de ICD afging was het gelijk oké. We gaan onderzoek doen en afwachten wat de resultaten zijn. Van daaruit gaan we beslissingen nemen.”

Bekijk ook:
Quiz: Wat weet je van Ajax?

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.4k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.