meisje
Saved Read later
Deel dit bericht

(Video) meisje van stel slaat twee volwassen kerels K.O

We zien vaak dat de man het voor een vrouw opneemt als de dame in kwestie wordt lastiggevallen op straat, maar dat gaat in deze video toch even anders. In de video die we in dit artikel delen zien we een dame die behoorlijk wat girlpower in haar kleine lichaam heeft zitten. Ze staat in ieder geval duidelijk haar mannetje.

Nagefloten en aangeraakt

Het is straatterreur dat elke dag voorkomt; vrouwen die op straat worden nagefloten, aangeraakt en voor alles en nog wat worden uitgescholden. Veel gemeenten hebben al maatregelen getroffen tegen dit soort straatterreur tegen vrouwen, maar in de praktijk helpt dat niet of nauwelijks. Vooral op verlaten plekken op straat is het niet veilig.

Gelukkig worden er steeds meer camera’s op straat opgehangen zodat er toezicht gehouden kan worden op plekken waar dit soort incidenten zich vaak voordoen. In dit geval praten we over een voetgangerstunnel waar een stel doorheen loopt. Op het moment dat ze twee mannen passeren botst één van de mannen tegen het meisje aan, en raakt haar aan bij haar haren. Haar vriend is het daar duidelijk niet mee eens.

Bekijk ook:
Worden mensen in de toekomst geprogrammeerd door hersenchips en kunstmatige intelligentie?

meisje vechten

Meisje slaat twee kerels knock-out

Op het moment dat haar vriend zich omkeert en de jongens aan wilt spreken op hun gedrag krijgt hij meteen een harde beuk in zijn gezicht, waarna hij met het licht uit ter aarde stort. Het meisje lijkt als een super-saiyan te reageren, want ze gaat helemaal los op de twee mannen. Op de beelden kunnen we zien hoe ze met enig gemak het bewustzijn van de twee mannen op zwart zet.

Nog voordat de ene man de grond raakt, ziet de andere man zijn lampje ook al uitgeknipt worden. Ze zakken beiden naar de grond, en zullen zich nadat ze wakker zijn geworden ongetwijfeld afvragen wat er gebeurt is. Deze dame heeft duidelijk opgelet bij de vechtsportles, want ze weet de juiste snaren te raken. Haar vriend zal het even met wat schaamte moeten doen, misschien kan hij de volgende keer een proefles zelfverdediging nemen. Check hieronder de bizarre beelden.

Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

2 Comments

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.8k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.