Beste beveiligingscamera's voor buiten
Saved Read later
Deel dit bericht

De beste beveilingscamera’s voor buiten

Wist je dat er in Nederland elke maand meer dan duizend woninginbraken plaatsvinden? Dat is best veel en het zou toch wel heel zuur zijn als jij een van de volgende slachtoffers van de inbrekers bent. Gelukkig speel je daar zelf een grote rol in, want met een goed beveiligd huis maak je veel minder kans dat inbrekers bij jou succes hebben. Een goede beveiliging kan je met meerdere tools creëren, maar een van de belangrijkste onderdelen zijn toch wel de beveiligingscamera's. Welke beveiligingscamera's kan je dan het beste gebruiken om de inbrekers te slim af te zijn? In dit artikel zetten we de top 3 beste beveiligingscamera's voor buiten voor je op een rij. 

  • Elke maand vinden er in Nederland meer dan duizend woninginbraken plaats.
  • In augustus 2021 vonden er volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek net iets minder dan 2.300 woningbraken plaats.
  • Tijdens de donkere herfst- en wintermaanden worden er gemiddeld meer woningen getroffen door een inbraak.
  • In de decembermaand van 2016 vonden er meer dan 6.500 woninginbraken in ons land plaats. In december 2019 waren er meer dan 4.700 woninginbraken waargenomen. Vorig jaar lag dat aantal in december net boven de 3.000 inbraken.

De beste beveilingscamera's voor buiten 17

Top 3 beste beveiligingscamera's

Dagelijks wordt er dus bij mensen ingebroken, maar dat kan je voorkomen door een goede beveiliging. Je huis goed beveiligen kan onder meer met een paar beveiligingscamera's van goede kwaliteit. Hieronder zetten we de drie beste beveiligingscamera's van buiten voor je op een rij. Met deze camera's rondom je huis weet je bijna zeker dat dieven het niet bij jouw woning gaan proberen!

Hikvision DS-2CD2347G2-L 2.8MM 4MP ColorVu vaste turret netwerkcamera

Hikvision DS-2CD2347G2-L 2.8MM 4MP

Als je kijkt naar verkoopcijfers, dan is de Hikvision DS-2CD2347G2-L 2.8MM 4MP ColorVu vaste turret netwerkcamera, de beste beveiligingscamera voor buiten van dit moment. Dit is de best verkochte camera wordt vooral geroemd om de hoge beeldkwaliteit. Zo zijn alle beelden altijd in kleur te zien en heeft de camera een perfect nachtzicht. Daarnaast kan de camera gezichten herkennen, indringers detecteren en alarm slaan als er iets niet pluis is.

Hikvision DS-2CD2386G2-ISU/SL 8mp 2.8mm 4K AcuSense vaste turret netwerkcamera

De beste beveilingscamera's voor buiten 18

Als je opzoek bent naar de camera met de beste prestaties, dan is de Hikvision DS-2CD2386G2-ISU/SL 8mp 2.8mm 4K AcuSense vaste turret netwerkcamera de aanrader van dit moment. Ook deze camera heeft een indrukwekkend beeldkwaliteit en staat deze staat daarnaast bekend om de audiowaarschuwing. Deze kan de camera afspelen als iemand een – van te voren ingevoerde – grens overschrijdt.

Hikvision DS-2DE4A225IW-DE Powered by DarkFighter IR netwerk speed dome camera

De beste beveilingscamera's voor buiten 19

De laatste beveiligingscamera voor buiten die we kunnen aanraden is de Hikvision DS-2DE4A225IW-DE Powered by DarkFighter IR netwerk speed dome camera, dit is de camera met de beste papieren. Deze slimme camera bevat veel handige functies, zoals gezichtsherkenning, indringersdetectie, een detectie van het overschrijden van een grens, een detectie van onbeheerde bagage of spullen en een detectie van rare geluiden. De camera beschikt tevens over een uitstekende lens waardoor de beeldkwaliteit van een erg hoog niveau is. Daarnaast heeft de camera zowel een audio-ingang als uitgang en daardoor is er ook een tweeweg audio mogelijk.

Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.3k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.