Man sloopt McDonalds 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Man sloopt McDonalds

We zijn allemaal wel eens geïrriteerd als we wat bestellen bij een fastfoodrestaurant. Dan zijn ze kaas op de cheeseburger vergeten, of ze hebben te weinig kipnuggets bij je bestelling gedaan. Als je er dan wat van zegt dan krijg je de verveelde blik van een puisterige puber die ongeïnteresseerd met je in discussie gaat, waarna je bloed kookt en je eigenlijk gewoon weg wilt lopen, maar je hebt al betaald. Als je er dan achterkomt dat de korting op je BigTasty niet is verrekend dan moet je echt tot tien tellen om niet te ontploffen.

De man in dit filmpje kan waarschijnlijk niet tot tien tellen. Hij besloot om de hele McDonalds te slopen, en dat lukt hem aardig. Hij trekt de hele toonbank uit elkaar en wilt daarna nog even doorgaan op het personeel dat vanaf een afstand staat toe te kijken. Wat de reden voor zijn uitbarsting was weten we niet, maar we gaan er vanuit dat hij geen happy-meal had besteld.

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.9k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.