in

Man sloopt McDonalds

Dat was geen happy meal

We zijn allemaal wel eens geïrriteerd als we wat bestellen bij een fastfoodrestaurant. Dan zijn ze kaas op de cheeseburger vergeten, of ze hebben te weinig kipnuggets bij je bestelling gedaan. Als je er dan wat van zegt dan krijg je de verveelde blik van een puisterige puber die ongeïnteresseerd met je in discussie gaat, waarna je bloed kookt en je eigenlijk gewoon weg wilt lopen, maar je hebt al betaald. Als je er dan achterkomt dat de korting op je BigTasty niet is verrekend dan moet je echt tot tien tellen om niet te ontploffen.

De man in dit filmpje kan waarschijnlijk niet tot tien tellen. Hij besloot om de hele McDonalds te slopen, en dat lukt hem aardig. Hij trekt de hele toonbank uit elkaar en wilt daarna nog even doorgaan op het personeel dat vanaf een afstand staat toe te kijken. Wat de reden voor zijn uitbarsting was weten we niet, maar we gaan er vanuit dat hij geen happy-meal had besteld.

Geschreven door Mike

Ik ben Mike, een gepassioneerd schrijver met een brede interesse. Ik heb een aantal boeken geschreven, maar tegenwoordig hou ik me vooral bezig met het schrijven van korte verhalen, blogs en artikelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wat kan een VPS mij als ondernemer bieden?

fifa qatar

Stadionbouwers Qatar kregen zeven maanden lang geen salaris