Wat kan een VPS mij als ondernemer bieden? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Wat kan een VPS mij als ondernemer bieden?

Als bedrijf is het belangrijk dat jouw gegevens veilig bewaard worden. Maar hoe krijg je dit precies voor elkaar? Heb je wel eens een Cloud VPS overwogen? Dit is een fysieke server die opgedeeld wordt in kleinere, virtuele servers. Je kunt in alle vrijheid jouw eigen server beheren en eigen applicaties draaien. Je kunt het in principe zien als het alternatief voor een dedicated server. Je krijgt soortgelijke resources, maar je geeft minder uit.

Cloud VPS

De letters VPS staan voor Virtual Private Server. Het is dus jouw eigen virtuele privé server. Alleen mensen met de juiste bevoegdheden kunnen inloggen op de VPS. Maar als je jouw applicaties gaat draaien, dan wil je natuurlijk wel een betrouwbare aanbieder. Het kan best lastig zijn om deze te kiezen, er is namelijk zo veel aanbod tegenwoordig terwijl zij bijna allemaal hetzelfde bieden. Waar moet je dan op letten?

Betrouwbare hosting

Wij hebben snel.com verkozen als een van de beste hostingproviders. Omdat alle producten vrijwel hetzelfde zijn, hebben we gekeken naar de service, vriendelijkheid en expertise. Bij deze aanbieder zit er net iets meer bij dan de rest, je hebt namelijk de mogelijkheid om te kiezen uit weloverwogen feature combinaties. Ook hebben zij veelzijdige oplossingen voor onze specifieke behoeftes. Ondanks alle resources die zij ons kunnen bieden, hebben zij nog steeds aantrekkelijke prijzen. Dit maakt snel net iets anders dan de andere aanbieders. Opvallend is dat we niet echt het gevoel hebben als een nummertje behandeld te worden, maar meer als een vriend die we al jaren kennen. In de hostingbranche wordt nog wel eens vergeten dat het belangrijk is om oprecht en vriendelijk te zijn, en ontbreken deze kernwaarden vaak. Dat is voor ons gelijk een afknapper. Een bedrijf die graag een persoonlijke connectie legt, is een bedrijf waar wij zaken mee willen doen.

Bekijk ook:
Optimaliseer jouw netwerkervaring: Het belang van visitekaartjes met QR code

Features

Welke weloverwogen feature combinaties bieden zij dan precies? Wat maakt hun anders dan de rest? Laten we beginnen met de instant setup. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag. Met de instant setup functie is jouw server binnen 2 minuten online en kun je gelijk beginnen. Verder krijg je ook de vrijheid en flexibiliteit om te kiezen uit meerdere besturingssystemen. Het is ook belangrijk om voorbereid te zijn op de toekomst, daarom is de IPv6-connectiviteit een cruciale functie voor ontwikkeling. Ten slotte is het ook belangrijk om een snelle server te hebben, dat is namelijk noodzakelijk voor optimale performance en beschikbaarheid. Dat vindt snel.com ook, daarom zijn al hun servers uitgerust met SSDOnly.

Deel dit bericht
Read later
Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.