Hoe ouder je wordt hoe erger de kater? 12
Saved Read later
Deel dit bericht

Hoe ouder je wordt hoe erger de kater?

Waarschijnlijk herken je het wel. Een tijd geleden kon je toch écht een stukje beter tegen alcohol dan tegenwoordig. En dat kan ook zeker kloppen. Het is namelijk daadwerkelijk wetenschappelijk bewezen dat je steeds minder goed tegen alcohol kunt naarmate je ouder wordt. En hoe kut je je ‘s ochtends ook voelt, vaak is het het ook gewoon wel waard geweest.

Gigantisch dronken worden zonder kater?

Maar het is toch juist die kater waar we altijd de volgende dag ontzettend van balen. Waarschijnlijk heb je jezelf ook al tig keer vervloekt. Heb je jezelf al meerdere malen voorgenomen niet meer zo diep in het glaasje te kijken of andere manieren bedacht. Maar zijn er niet gewoon manieren om wel dronken te worden, een hele gezellige avond te hebben en er gewoon helemaal geen last van te hebben?

Aangeboren kwaliteit

Sommige mensen hebben een bijzondere gave. Ze worden gewoon simpelweg niet of bijna niet dronken. Ideaal, want je hebt gewoon simpelweg ook geen last van een hangover. Maar helaas, niet iedereen heeft deze gave. Dus moeten er toch echt andere dingen bedacht worden. Onder andere het drinken van water helpt je al een behoorlijk eind bij het verminderen van je kater. Wissel daarom regelmatig even af als je een feestje hebt. En dat afwisselen hoeft echt niet per se een glas water te zijn. Frisdrank helpt ook al voor een groot deel.

Bekijk ook:
De 10 meest huiveringwekkende wezens ooit gevangen op camera

Drink niet van alles door elkaar

Wanneer je allerlei soorten drank door elkaar gaat drinken kun je flink dronken worden. En ja, ook daar reageert je lichaam weer op een andere manier op. Het is niet per se zo dat de kater daar minder van wordt. Maar wel is het een bewezen feit dat je je een stuk slechter kunt voelen door de verschillende soorten alcohol die je hebt gedronken.

De volgende ochtend fit opstaan? Het kan!

Maar ook wanneer je niet (meer) zo goed tegen alcohol kan zijn er prima oplossingen. Zo is er onder andere een speciaal wondermiddel op de markt van Fok-drink. Ja, een speciaal wondermiddel. Wanneer je dit ‘s avonds inneemt voordat je naar het feestje gaat zul je de volgende ochtend gewoon fris en fruitig opstaan. Het middel zorgt er namelijk voor dat je stofwisseling gewoon goed door blijft gaan. Ook wanneer je flink wat alcohol hebt gedronken.

Bekijk ook:
Dit zijn de engste plekken op aarde

Geniet, maar drink met mate

Natuurlijk gaan we je niet aanraden om nu flink aan de zuip te gaan. Dat er een dergelijk artikel op de markt is gekomen is een verademing voor de mensen die flink veel last hebben van katers. Maar laten we voorop stellen dat het drinken van alcohol altijd risico's met zich meebrengt. Natuurlijk is het goed om eens in de zoveel tijd een fantastische avond te hebben. Geniet ervan, maar drink met mate!

Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Thom

Thom schrijft teksten sinds de herfst van 2013. In de afgelopen jaren heeft hij tal van ervaringen opgedaan op het schrijven van teksten. Van verkoopteksten tot nieuwsartikelen en van productomschrijvingen tot beschrijvingen van applicaties.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.7k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.