xbox live gold jaarabonnement
Robert Klein© /123rf.com
Saved Read later
Deel dit bericht

Xbox Live Gold jaarabonnementen geschrapt

Microsoft heeft bevestigd dat zij gestopt zijn met de verkoop van Xbox Live Gold jaarabonnementen. Er zijn nu alleen nog abonnementen te krijgen voor één of drie maanden. Microsoft laat niet weten waarom zij gestopt zijn met de jaarabonnementen.

Jaarabonnement Xbox Live Gold

Xbox Live Gold is nodig om online te kunnen gamen op de Xbox. Er zijn wel speculaties wat betreft de reden van het schrappen van de Xbox Live Gold jaarabonnementen. Een van deze speculaties is dat Microsoft meer gamers richting de Xbox Game Pass wilt krijgen. Xbox Game Pass is een abonnementendienst waardoor je toegang krijgt tot ruim honderd games.

Xbox Game Pass

Met het duurste abonnement van Xbox Game Pass krijg je ook toegang tot alle Xbox Live Gold-functies. Veel gamers zijn boos door deze verandering en zeggen al over te stappen naar een andere console. Het duurste abonnement van de Xbox Game Pass is ruim 13 euro duurder dan Xbox Live Gold welke maar 7 euro per maand kost.

Bekijk ook:
Dit bedrag kost een tbs-behandeling per jaar

De nieuwe streamingdienst van Microsoft, xCloud, zal later dit jaar ook toegevoegd worden aan de Game Pass. Hierdoor zou je games direct van de Microsoft-server kunnen streamen in plaats van ze eerst te downloaden. Met xCloud zou je ook games kunnen streamen op bijvoorbeeld een smartphone.

 

Bekijk ook:

Sandra Vernon

Hallo, ik ben Sandra! Ik ben 24 jaar en woonachtig in Zuid-Holland. Ik schrijf graag over criminaliteit, maar ook het gezinsleven, dieren, zorg en erotiek zijn voor mij geen onbekend terrein. In mijn vrije tijd lig ik het liefst in bed een serie te kijken, meestal crime of ziekenhuis gerelateerd. Heb je een interessant onderwerp waar je graag meer over leest? Stuur mij dan een berichtje!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.