Heftig: wraakzuchtige apen vermoorden 250 honden in India 13
Saved Read later
Deel dit bericht

Heftig: wraakzuchtige apen vermoorden 250 honden in India

In een dorpje in India is een ware dierenoorlog gaande tussen apen en honden. De apen hebben inmiddels meer dan 250 honden vermoord door de viervoeters op te tillen en daarna van hoge gebouwen af te gooien. De apen zouden dit doen uit wraak, nadat een van hun jonkies was vermoord door een paar puppy's. 

Zoek geen ruzie met apen in India, want dat kan wel eens heel verkeerd aflopen. In het Indiase dorpje Lavul zijn er bijna geen puppy's meer te vinden, nadat de apenpopulatie ze allemaal heeft vermoord. Inmiddels zouden er meer dan 250 puppy's het slachtoffer van de apen zijn geworden.

De apen hebben hier een vrij simpele maar effectieve methode voor gebruikt. De beesten sleurden alle hondjes mee naar boven, en lieten ze vervolgens van een grote hoogte naar beneden vallen. Het klinkt raar, wreed en haast onmogelijk, maar in de onderstaande video is een foto te zien waarop een hondje gepakt is door een aap:

https://www.youtube.com/watch?v=IuDtsU4lvMc

Dit moordzuchtige gedrag van de apen lijkt een wraakactie te zijn. Eerder zou een jong aapje zijn vermoord door een paar puppy's. De apen lieten er duidelijk geen gras over groeien, en nu zijn alle puppy's verdwenen.

Dat is echter niet het einde van het verhaal, want de apen hebben het nu gemunt op kleine kinderen. Zo zouden nu al meerdere kinderen zijn aangevallen door de woeste apen. De dorpsbewoners hebben de Indiase overheid om hulp gevraagd om de killer monkeys te laten verwijderen, maar dat lijkt tot op het heden nog niet gelukt te zijn.

Bekijk ook:
Quiz: Welke hondenrassen zie je hier?

In de onderstaande video kan je zien hoe een kindje achterna wordt gezeten door een aap. Daarvoor is te zien hoe een hond een van de apen probeert te pakken:

https://www.youtube.com/watch?v=5xSZDV_e1WU

Bekijk ook:
Wat zijn de dodelijkste dieren ter wereld?
Deel dit bericht
Read later
Avatar foto
Nick

Hey, ik ben Nick. Ik heb een passie voor films, televisieseries, schrijven, lezen, games, politiek, sport en social media. Als Trendwatcher zal ik vooral de focus op deze onderwerpen leggen. Ooit hoop ik nog een boek te schrijven, maar voor nu blijft het vooral bij artikelen voor websites. Veel leesplezier gewenst!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3.2k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.