Kat gevonden door douanemedewerker in koffer
Saved Read later
Deel dit bericht

Dit vond een douanemedewerker in de koffer van een passagier

Als je op vakantie gaat, dan neem je van alles mee in je koffer. Bijvoorbeeld kleding, verzorgingsproducten en een boek. Omdat je meestal een tijd van huis bent, vind je het misschien fijn om iets mee te nemen dat emotionele waarde voor je heeft. Maar je huisdier? Dat gaat wel heel ver. Niet vreemd dus, dat een Amerikaanse douanemedewerker zijn vraagtekens had toen hij iemands koffer controleerde. Volgens de nieuwsbron CNN trof hij een levende kat aan.

Plukje haar

Hoe zou jij reageren als je een koffer over de band krijgt waar een stukje haar uitsteekt? De Amerikaanse douanemedewerker – die werkzaam is op J.F. Kennedy International Airport, New York – keek in ieder geval gek op. Heb je vaker gevlogen? Dan weet je dat koffers en handbagage eerst controleert worden op niet-toegestane voorwerpen, door douanemedewerkers.

Zo gezegd zo gedaan: de koffer in kwestie rolde over de band. De koffer trok de aandacht van een van de medewerkers, omdat er een plukje haar uit de ritssluiting stak. Dit leverde natuurlijk vraagtekens op en de medewerker besloot de koffer eens onder de röntgenfoto te plaatsen. Deze foto laat namelijk zien wat er in de koffer zit. Hij kon zijn ogen niet geloven door wat hij toen zag.

Douanemedewerker gelooft het niet

De foto toonde namelijk een silhouet van iets wat verdacht veel op een kat leek. Zou het een knuffel zijn? Na een aantal keren gekeken te hebben besloot de medewerker om de koffer open te maken. En wat bleek? Hij trof een kat aan in de koffer. De kat bleek ook nog te leven en dat verklaarde dus het plukje haar tussen de ritssluiting.

Bekijk ook:
Video: Zo ziet de planeet Jupiter eruit

De kat was gelukkig in goede gezondheid en kon herenigd worden met zijn baasje. Volgens de eigenaar van de koffer was het niet zijn kat, maar van zijn huisgenoot. Het dier is inmiddels veilig thuis bij zijn baasje. Later bleek dat de kat een echte avonturier is, aangezien dit niet de eerste keer was dat hij ergens in was gekropen. Het baasje heeft laten weten dat de kat – die Smells heet – vrolijk bleef en totaal niet angstig was geworden door het hele avontuur.

Deel dit bericht
Read later

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1.6k

Log In

Or with username:

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.