LOLLOL CoolCool OMGOMG

Deze bizarre angsten bestaan écht!

Angsten zijn niet abnormaal, ze behoren tot het leven. We zijn allemaal wel ergens bang voor. Misschien krijg jij al kippenvel bij het idee van een spin in je buurt, misschien word je misselijk van hoogtes of misschien ben jij als de dood voor ratten? Wat je angst ook mag zijn, ik durf te wedden dat het lang niet zo vreemd zal zijn als deze angsten!

#1 Bibliofobie

Mensen die leiden aan bibliofobie zijn bang voor boeken.  Dan heb ik het niet over angst voor een spannende thriller die zo goed geschreven is dat je bijna gelooft dat het echt gebeurt, maar wel over angst voor het boek zelf. Inderdaad, een beetje vreemd dus. En... vooral ongemakkelijk! Stel je eens voor hoe het leven op school eruit zou zien voor iemand die lijdt aan bibliofobie, brrr! 

#4 Geumafobie

Lekker uit eten gaan en de unieke smaak van elk gerecht in je opnemen. Heerlijk genieten van de rijkheid aan smaak die op je tong wegsmelt. Klinkt dat voor jou hemels? Voor mensen die aan geumafobie leiden klinkt dat eerder als een regelrechte hel. Waarom? Deze mensen hebben vreselijke angst van smaak. Mensen die aan geumafobie leiden eten dus enkel smaakloos voedsel. Ik weet alvast enkele plekjes waar ik ze naartoe kan sturen, en jij?

De leukste ideeën voor een bedrijfsfeest

Geloof het of niet: wie minder slaapt, leeft langer!