in

De leukste ideeën voor een bedrijfsfeest

Bedrijfsfeesten zijn er in allerlei soorten en maten, maar het doel van een bedrijfsfeest is altijd hetzelfde. Het doel van een bedrijfsfeest is namelijk een waardering oor het harde werk van collega’s en partners. Een goed georganiseerd feest brengt het personeel samen en zorgt voor het verenigen van de mensen op de werkvloer. Zo kan je een echte familiegevoel creëren. Vooral bij bedrijven tot en met 40-50 werknemers kan een echt familiegevoel ontstaan. Bij meer dan 50 werknemers wordt het een grotere uitdaging om iedereen altijd je waardering te laten blijken. En daarom organiseer je een bedrijfsfeest!

Dit zijn de 10 leukste ideeën voor een bedrijfsfeest

Wanneer je een memorabel bedrijfsfeest wil organiseren dan is creativiteit gevraagd. Actieve dagprogramma’s doen het vaak erg goed en zijn de beste manier om medewerkers te verbinden. Zo kunnen er samen mooie herinneringen gecreëerd worden.  Dit zijn de tien leukste bedrijfsfeesten.

  1. Ga buggy of segway rijden
  2. Doe een anti-slip cursus met het hele bedrijf
  3. Boek een escaperoom
  4. Ga indoor of outdoor paintballen
  5. Volg een kookworkshop
  6. Ga survivallen
  7. Organiseer een themafeest
  8. Ga een gokje wagen in het casino
  9. Organiseer een barbecue
  10. Plan een dag met oude Hollandse spelletjes.
Bekijk ook:
50% procent van de tijd in project planning wordt verspild

Genoeg keus voor een memorabele dag

Bovenstaande top 10 leukste ideeën voor een bedrijfsfeest is slechts een kleine greep uit alle mogelijkheden. Wanneer je meer wilt doen dan alleen een activiteit dan kan je ook meerdere activiteiten combineren. Ga ’s ochtends bijvoorbeeld segway rijden, ga ’s middags survivallen, eet gezellig met zijn allen van de barbecue en eindig met een themafeest.

Bedrijfsfeesten kan je zelf organiseren, maar je kan het ook uitbesteden. Het zelf organiseren van alle taken kan namelijk veel tijd in beslag nemen. Heb je die tijd niet? Besteed het dan uit!

Bron: hetschwarzwald.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sint maarten. Je houdt ervan of je haat het

Deze bizarre angsten bestaan écht!